Släng er i väggen här kommer vi!

Finns det någon mening att skriva inlägget? Jag kan ju ändå inte uttrycka mig på det ärligaste och bästa sätt hur ridningen har gått idag. Jag fattar ingenting och jag vet inte om jag ens ska fatta. Jag har ännu en gång inga ord för passet mer än att jag bara vill skryta så in i h*lvete om min häst, jag kunde inte få en bättre häst och tycker synd om de som missar henne haha ;) Ne men helt ärligt, jag har så jäkla ont i huvudet och nacken just nu bara för att jag varit så himla spräng-glad, min häst gick ÄNNU bättre idag och jag tror nästan detta är en dröm för hur fan kan en häst utvecklas så mycket varje dag på en vecka? Det har jag aldrig varit med om förr.

Idag kunde vi göra fina galoppfattningar på plan helt plötsligt. Lina galopperade till och med på en volt med Fifa - en annan feg som man är stod på sidan och gapa. Klart att hon inte orkade hålla en rund och klockren galopp runt en hel volt, men vadå detta är ju verkligen ett stort steg fram, och dessutom ett stort steg fram för mig som vågade vara lite galen och busa fram galoppen på plan rätt fram. Tölten är magisk, äckligt magisk. Lina slängde in en mening att det kanske var dags för tävling. Ohåjaja skulle hon gå som hon gjorde idag på hemvägen så skulle vi vinna hela sk*ten haha ne men, jag är ingen dryg människa, jag är bara så fruktansvärt glad och paff, denna dag har varit en upplevelse, fast någon tävling törs jag ju inte ställa upp på - fegpropp. Lina tyckte även Fifa såg så mycket större ut och hade mer power i kroppen, I KNOW! Hon känns jättestor haha.

Tyngdboots, Jackssons läderboots 190 g hade vi på Fifa idag. Både tölten och traven blev bättre. Nog för att hennes trav har blivit lite sämre igen men blev helt klart bättre med bootsen. Hon fick bättre balans och takt, tölten ska vi inte ens snacka om, fy jädrans säger jag bara på hemvägen, vilken power, vilken tölt och här är det inte med någon näsa i vädret vill jag lova, här kan vi samla ihop oss, klart att tölten blir lite snabbare om jag släpper fram nosen lite mer, men ja om någon vecka då sitter även det som ett smäck. Sedan växlade vi hur lätt som helst från tölt, till trav till galopp, fram och tillbaka med helt taktrena gångarter. Nej så fort som hon utvecklas har jag aldrig varit med om faktiskt, hur är det möjligt? Sånt här ska väl växa fram sakta men säkert? Nej då PANG är det för Fifa. Jag känner ju på hela hästen vad lycklig hon är när vi rider, jag har aldrig kännt eller sett den lyckan hos henne, det är helt magiskt och vi har ett sånt sjukt samspel.

Alltså det jag är mest imponerad och så chockad över är hennes extremt snabba utveckling, det är den jag är så jäkla "dryg" över, helt sjukt :)
 
Imorgon är det mer Lina träning, tjoohoo, hon är en naturbegåvning alltså, verkligen en förebild.



                                                                          Linda






Kommentarer
Petra Dahlén

sv: Okej :)



Ja det är riktigt roligt att vara här. Jag ska iaf vara är tills efter Landsmot så får vi se hur det blir sen :)

2012-04-13 @ 23:12:26
URL: http://petadahlen.blogg.se/



Titti

Åh vad roligt! Det verkar ha lossnat ordentligt ;)

2012-04-14 @ 07:02:55
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



AgNetha

Duktig ryttare- Arbetsglad häst - bra utrustning som

Låter hästen jobba utan att hindra(tänker på sadeln) och en häst som inte har ont i munnen som gett smärtor i resten av hästen. Det är inte et dugg konstigt men du har all anledning att vara STOLT och GLAD!! :-D och njut och fortsätt skryt. Det är er så unt!!!!

2012-04-14 @ 07:03:47
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Paulina

Tjoho! Framgången är ni värda efter allt hårt arbete :)

2012-04-14 @ 09:06:33
URL: http://fotopaulina.blogg.se/



Jenny

Alltså jag sitter och ler stort för mig själv när jag läser om hur bra det går för er :) Bra jobbat!



Nu blir jag ju helt sjukt sugen på att börja rida Rósa igen dock, får väl se hur länge det tar innan jag kan börja...

2012-04-14 @ 11:22:38
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Felicia

Vad kul!! Lägg ut film!? :)

2012-04-14 @ 14:44:15
URL: http://FeliciaaR.blogspot.com



Anonym

Vad kul att det går så bra.



du måste fota när ni töltar sådär bra.

vad hade du för sadel på henne när hon ser så där ledsen o hängig ut i ryggen?



hur menar du att du är feg att galoppera på volt för att hon ska bli skadad eller för att du är rädd för farten?

2012-04-15 @ 17:30:59




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?