Löshoppning!

(Mitt internet funkar inte alltid och när det funkar är det verkligen pensionärhastighet!! Måste byta mobilt bredband! Så jag kan inte svara på kommentarer nu, får sätta mig i biblioteket imorgon kanske vid nätet!)

Ikväll blev det löshoppning med Fifa skruttan, hon var jätteduktig och Ullis (hoppmänniskan) tyckte att hon hoppade jättefint och var jätteduktig som inte hade hoppat särskilt mycket. Vi hade iaf 65-70 cm. Ibland spurtade hon verkligen mot hindret fast hon stannade direkt hon kommit över för att beta gräs på sidan, suck :P

Dock hade hon inte lika mycket energi mot slutet och då hade vi inte hållt på så länge heller, vi avslutade efter något till hopp då jag inte vill släcka elden. Ska bli spännande när jag får hoppa med henne, dock vill jag inte gå för fort fram!

Men men hon var så dutti så, detta var andra gången hon löshoppade i sitt liv och första gången var det ju ingen vacker syn direkt haha. Jag kan inget om hoppning men jag förlitar mig på Ullis, säger hon att det var bra gjort så är det så :)




Linda






Kommentarer
Frida

Jag tänkte också löshopp någon dag, har bara gjort det en gång och då hade jag hjälp så vi får väl se hur det går om jag måste göra det själv :p

2011-09-28 @ 07:30:01
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Sanna

Jag är sugen på att löshoppa min skrutta!

2011-09-28 @ 09:01:41
URL: http://sannasant.blogg.se/



Mikaela

Å jag vill också ha riktiga hinder!

2011-09-28 @ 20:20:51
URL: http://svippostina.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?