Travträning och ner på knä!

Idag bytte jag träns och bett (till ett rakt med fasta ringar), på med alla skydd och med en positiv inställning. Jag focuserade på annat idag, nämligen traven. Jag tänkte att jag inte skulle bry mig om att hon ställde sig till höger så värst, det slutar bara i kaos då även om jag försiktigt försökte ha henne rak.

Hon slänger verkligen fram traven, lyfter inte ryggen som hon gjorde den där underbara dagen i paddocken. Från början tappade hon traven hela tiden och studsade hejsan svejsan in i grisepass. Hon var ganska tung och hård i munnen, sökte sig inte gärna själv neråt.

Efter ett tag med mycket försök att hålla traven och sakta ner innan hon själv tappade den så började det bli lite bättre. Hon tog traven lättare och höll den lättare även om det inte var, WOW. Men det var i alla fall en liten förbätttring och det var det jag var ute efter. Galoppen var det inget fel på.

Dock skjuts jag fram väldigt i barbacka, när hon inte riktigt lyfter ryggen samtidigt som hon ska ha sån jädrans fart (hon är inte het, snarare tvärtom men hon måste ha en fart för att få in trav och hålla den kvar), jag tror även hennes tjocka päls förvärrar det hela, det blir mer glid.

På slutet av turen tänkte jag hoppa av men hann inte, det hände igen, Fifa böjde sig neråt efter gräs och precis när jag skulle lyfta upp henne gick hon omkull på frambenen och jag åkte kana på halsen, dock hann hon ställa sig upp innan jag for av och lyfte upp hela mig med sin hals. Tultan, jag gick hem med henne och nu står hon i stallet. Såg väldigt trött ut.

Imorgon får hon vila, då ska jag till skolan.



Linda






Kommentarer
Erika

men oj.. :/

vet inte vad man ska skriva riktigt.



Men som sagt kämpa på.

Ska svara på din fortsatta kommentar, glömde de. ;)



SV:

Nej och de är väl ingen idé att spekulera hur länge våra hästar stått skadade för vi får aldrig veta.



De som händer är att man mår sämre, och känner sig skyldig i alla fall jag.

Känner mig jätte elak i mot Raski, o har ju till o med börjar intala mig själv att jag ridit in henne fel o detta är straffet.



Typ skyll dig själv Erika du är så kass , du tog inte rätt hjälp med inridningen här är straffet. :/

Men så får man ju inte tänka, men tanken kommer o går.

Och de är väl bara genomlida den.

Och invänta veterinär besöket se vad de ger.

2011-10-23 @ 21:20:47
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Agnetha

SV: Jo, det märks ju på det du skriver att det är lite berg-och-dal-bana med Fifa vilken form hon är i från dag till dag ...

Håller tummarna för att det blir bättre. Kämpa på!

2011-10-24 @ 09:18:56
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?