Fifa och skolbarnen :)!

Idag tog jag ut lillskruttan på en skrittur genom byn, lite miljöträning, nu ska jag vara i skolan i två dagar så då får jänta vila. Vad hon ska titta på allt egentligen, huvudet går sick sack och även hennes kropp, hon kan inte gå rätt fram och samtidigt kolla vad som finns på sidorna, helst vill hon vika huvudet så mycket som möjligt, lill tokan.

Vi skrittade förbi en skola, Fifa blev bra brydd på alla de barnen som sprang där nere, hon fryser fast i marken och tänker INTE gå framåt, plötsligt kommer det ett helt gäng med små tjejor som bara måste klappa den söta lilla hästen :) Fifa frustar ut högt men lugnar ner sig efter allt gos. Flickorna är helt såld på Fifa:

- Ååååh vad söt! vad heter hon? vad är det för ras? Var bor ni? Kan ni komma tillbaka? Jag har också häst! Säger barnen i mun på varandra.
En annan flicka kommer efter och säger:
- Får vi klappa hästar på skolan!!?? Det finns faktiskt dom som är allergiska!!
En annan svarar:
- Ja men vi ska tvätta händerna på en gång, samtidigt som hon drunknar i Fifas ponnyögon. Tjejorna är helt salig och kan inte låta bli henne. Men den andra tjejen är fortfarande irriterad:
- Min pappa är jätte allergisk!! Han blir jätte sjuk! Ni får faktiskt inte klappa hästar på skolan!!!
En annan svarar lite modigt:
- Då kanske det är du som ska gå härifrån.
Haha barn, dom är härliga, men jag och Fifa beger oss iväg så att det inte blir något tok, det var ju inte meningen att hon skulle hälsa på skolbarnen men lite svårt då hästen inte vill framåt, dock vill hon inte följa med mig sen heller, jag verligen försökte dra med henne men nepp, hovarna är fastfrusna i backen, små tjejorna var väldigt intressant! Barnen skrattar:
- Hon vill hellre vara med och leka!
Gud vad jag älskar barn!

Ska visa lite bilder hur Fifa ser ut kroppsmässigt, hon är ju som sagt uppblåst och ser allmänt "sliten" ut, tråkig överlinje och allmänt kantig. Trots detta är hon ett sött litet troll :) Ändå kan jag nästan tycka hon är finare på bilderna. Ha i åtanke att Fifa går på protion och är inte fet!







Bonusbild på trollunge!



Linda






Kommentarer
Karin

Gudomligt söt!! Förstår att barnen blir kära direkt! ;) Passar ju jättebra i rosa dessutom! :)

2011-11-15 @ 15:48:02
URL: http://nupur.blogg.se/



Jenny

Haha, ungen med allergisk pappa vart ägd :D Men klart de blir helt saliga, Fifa är ju så söt!

2011-11-15 @ 16:35:48
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



tanja

Men visst är det roligt att dom kan byta färg så pass ändå? Gillar när dom är klippta. Sen så ser dom för rolig ut när sommarpälsen håller på att växa ut.



Men herregud Kólga är lika dan. Hittar hon något som hon tycker är intressant/ halv läskigt så ska hon kolla på de och då är det svårt att gå samtidigt!

I sommras när vi skulle börja med travintervallerna precis vid igångsättningen så red jag och syster förbi en diktläsning uppe i en större liten by. Var av dom precis när jag travade förbi började spela dragspel och sjung visor. Hon tvärnitade sen stod hon bara och glodde på alla människor och lyssnade på musiken. Jag fick stå där och vänta tills min syster kom jämnsides så hon fick lite dragplåster annars hade vi stått där länge ;)

2011-11-15 @ 16:50:03
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Alexandra

Haha, hästar brukar ha den effekten på barn. Jag är dock glad att jag lyckats hålla barnen som velat klappa Rák på avstånd då hon är lite känslig så vill ju inget ska hända.

Hon är verkligen underbart söt din lilla och discogrimman passar henne väldigt bra!



Sv: Tack! Jag vart själv väldigt imponerad när jag såg detta!

Nej, jag har ju ännu inte tävlat henne, men hon ser ju ut att ha potential.

Dock när vi kom tillbaka från sommarjobbet förra året fick hon börja gå med i ridskola och turridning igen och blev då "förstörd". Traven försvann superfort efter att jag äntligen hittat den. Sen så var hon dräktig med så blev inget av det. Men vi ska allt ut i framtiden! Och troligen ska även Cia ut med henne och prova hennes vingar :)

2011-11-15 @ 17:04:14
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Therese

Så söööt! Men vad har hon gjort med lilla örat? =)

2011-11-15 @ 19:14:27
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Erika Pettersson

Haha söta ungar :)



Så söt hon är i grimman med. ;)

2011-11-15 @ 19:36:56
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Bonnie

Jag som tycker att Musse är lurvig... Har glömt hur lurviga islänningarna blir!



sv: Om bara min plånbok skulle hålla med...

2011-11-16 @ 23:30:58
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Linda

Sv: tack desamma! :D å den där grimman va riktigt häftig på din polle :) brukar inte gilla disco-grimmorna så mycket men det där va redigt snyggt :)!

2011-11-17 @ 11:12:19
URL: http://flygandehestarna.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?