Ridit Fifa igen :)

Red Fifa idag igen, underlaget var bättre den här gången då det snöat och fryst på under natten. Dock var det ändå inte till 100 % och jag fick hoppa av ibland för att leda, jag börjar bli otålig på att få dit framskor.

Ibland stannar hon när jag leder henne, står där som en tjurig åsna, då blir man smått tokig på henne, hon är verkligen av eget kapitel den damen.

Vi tog en längre tur idag och jag måste säga att det kändes lite bättre faktiskt. Sadeln kastar hon inte åt vänster längre vad jag kan känna och hon ger efter bättre nu. Dock skulle det inte finnas en chans till en bra ökad gångart men det här lilla måste ju vara ett plus i alla fall, dock tänker jag inte ta ut något i förskott, jag tänker fortsätta rida så länge underlaget tillåter och inget mer med det.

                                                                      Linda





Kommentarer
Elin- Northern Showhorses

SV: haha nä man tycker inte det men endå ska folk skriva alla möjliga konstiga stavningar =)



Syrran har häst i stallet i uppsala, i närheten av björklinge. Hon som äger det hyr ut boxar i bland. Vet att folk som kommer norrut och ska tävla söder ut har stannat och rastat över natten där. :) Är kanske en bit mellan ultuna och dom men =)



2011-12-30 @ 14:47:40
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/



Agnetha

Vad roligt att det går bra!!!

Fast jag tänker att du borde låta titta henne i munnen när du skriver att hon stannar när du leder henne, gör hon det när du leder i grimma också? Testa ... det är mycket som du beskriver som faktiskt är symptom på problem med tänderna. det kan vara en jätteenkel grej som vargtand.

Jag har tjatat om det förut, ska låta bli. ;-)



SV: vad är det för pad du har?

2011-12-30 @ 16:38:50
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Erika

Kul att de gick bra. :)

usch jobbigt med träligt underlag. :(

2011-12-30 @ 17:40:47
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jenny

Vi får hoppas på det bästa bara.



Haha, sådär gör mina med emellanåt, stannar och tjurar. Suck, ston alltså...



SV: Visst är han läcker? :9 Jag hade inte tackat nej!



Egen vilja är absolut en utmärkande rasegenskap jag kan skriva under på, jisses vilka säregna idivider man stöter på inom islandshästrasen ;)



Nämen, vad kul! :) Tyvärr är mina Polluxposten-tidningar någonstans i röran hos farsan, så jag kan inte kolla, men kul i alla fall! Det var tider det, när man fick paketet i brevlådan och var världens lyckligaste lilla hästtjej ;)

2011-12-30 @ 20:21:30
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Adina & islandshästen Funi

Bra Linda! Det blir bättre, sen kommer det komma en liten dal igen - men ge inte upp för det. För efter regn kommer solsken, du ser? :)

2011-12-30 @ 21:51:23
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?