Kurs dag 2

Jaha där försvann texten, orka! Nåja dag två på kursen gjorde vi samma sak och det gick ÄNNU bättre. Den här gången var Kaera inte lika osäker och hon bockade inte en ända gång. Ibland var hon väldigt framåt och laddade i kurvorna, och jag kände att hon faktiskt tyckte det var rätt roligt. Vi fick mycket beröm under helgen och många fina lovord om min häst. Lina tycker hon är superfin och tror det kommer bli en väldigt fin ridhäst i framtiden. Jag var minst sagt stolt över min lilla häst. Hon är verkligen toppen! Fick faktiskt några filmklipp på sista lektionen. En trött pownie men ändå så himla duktig! Här kan ni se vad vi bland annat tränat på under helgen.
 
 
Ja vi hade otroligt roligt!! Vilken helg alltså och vilket gäng vi var! Underbart. Vi har redan planerat en till kurs till nästa månad. Ska bli riktigt spännande och se Kaeras utveckling och vad vi ska träna på då. Det är ju upp till mig hur mycket vi övar hemma, men det brukar jag vara flitig på så det blir nog nemas problemas :) Unghästkursen nästa nu på torsdag då, wiiiiee!





Kommentarer
Erica

Åh kul att se film på er, så dutti ni är :D såklart hon kommer bli en superfin ridhäst. Ni är så fina tillsammans <3

Svar: Ja jag hoppas få fler filmer på oss, det är så roligt att ha :) Nu längtar jag till tooooorsdag <3
mittangsull.blogg.se

2015-09-21 @ 14:08:59



Sanna

Kul när man får börja med sina unghästar.
Kul :)

Jag förstår dock inte riktigt meningen med att vifta och svischa sådär hysteriskt med spöt bakom henne för att driva henne framåt, och hon ser lite trängd och frågande ut men absolut att hon fattar i slutet vad ni vill.
Alla har vi olika sätt att träna in, så är det :)

Jag har i alla fall börjat uppdatera bloggen igen:)
Alfakrulls.blogg.se

Kram !

Svar: Jag kan inte driva på henne själv, hon förstår inte från ryggen än och blir osäker, därför vill vi att hon ska koppla mitt drivande och smackningar med Linas driv. Och egentligen är det ingen skillnad från vanlig longering. Hon har blivit helt klart säkrare och börjat tycka det är roligt med galopp :) Den här metoden funkade galant och det blev en sån enorm skillnad på hästen i allt efter den här helgen. Okej ska gå in o kika :)
mittangsull.blogg.se

2015-09-22 @ 10:08:54
URL: http://alfakrulls.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?