Linnéas update

Den här lilla bruttan har fått två gaddingar i underkäken. Jag trodde för någon månad sedan att hon fått en tand i överkäken, men det var förmodligen någon slags förhårdnad eller något eftersom den sedan försvann. Lill fröken har ännu inte kommit på hur man vänder sig, men att ligga på mage är ändå ingen favorit, kanske därför hon blir omotiverad? Däremot börjar hon finna balansen att snart kunna sitta själv, på plant golv är det dock lite svårare men det är nog inte långt ifrån att även kunna sitta stadigt där heller. Hon kan lyfta sig själv mer och mer om hon håller mina händer och drar sig upp, hon har verkligen blivit stark. Gåstolen börjar hon kunna gå mer och mer i, backen har hon börjat komma på också. Så det har ju hänt lite saker den senaste tiden. Fast mest tycker jag att hennes pipa har utvecklats, skrika är jättekul!
 
Dessutom är hon snabb att ta saker, man får se upp för rätt som det är har hon fått tag på något olämpligt, allt är jättespännande! Häromdagen rev hon ner en hel hög med tidningar när vi var på besök hos ett par bekanta, och allt som var på köksbordet sträckte hon sig efter. Hon är fortfarande mest glad och nöjd, vi får ofta höra "Är hon alltid såhär glad?" Ja för det mesta, om inte mamma eller pappa ger henne mat på en sekund, för den där maten, den är viktig att få på en gång, annars blir vi arg och ledsen. Även om hon för det mesta är glad så kan hon få ett väldans humör vill jag lova, men hon är som sin mor, det kommer lika snabbt som det går över. Sover hon lika mycket? Ja hon är snart sju månader och sover tre gånger om dagen och hela nätter. Idag klev vi upp klockan tio, och häromdagen var hon tolv. Inte för att jag vill påstå att vi faktiskt ser till att sova så länge, för det förstör bara dagen, det jag vill säga är att Linnéa fortfarande är en sömntuta trots mångas påpekanden att hon kommer vilja vakna tidigare och sova mindre. Även där är hon som sin mamma, ZzZzZzZz. Sedan sover hon bättre och sämre vissa dygn/perioder, som alla andra individer.
 
 
 
 





Kommentarer
Agnetha

Men guuuuuuuu vad sööööööt hon är!!!!! Pussunge!! Min Li var också glad och snäll JÄMT och det är hon nu också. Det är så olika på barn, man får vara glad att man fick en glad-prupp. ;) (Lu. är också glad, sprudlande glad, men han var inte så nöjd som bebis.)

Svar: Jaaa hon är så söt så jag döööör ^^ Ja det är så olika på bebisar, jag har haft en väldigt tur med Linnéa så man törs nog inte ge sig på barn nummer två ^^
mittangsull.blogg.se

2015-10-26 @ 19:18:21
URL: http://agnetha.blogg.se



Ida Nilsson

Så roligt att få läsa lite om Linnéa och henne utveckling, det är roligt när de är så jämngamla! Hoppas allt är bra med er! :)

2015-10-27 @ 17:15:05
URL: http://idacnilssons.blogg.se/



Erika Pettersson

Nöjd hon ser ut o vara :D

2015-10-27 @ 19:13:15
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Erika Pettersson

Nöjd hon ser ut o vara :D

2015-10-27 @ 19:13:16
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?