Det är inte utstyrseln som gör det..

Alltså hur jag klär mig vid ridning och i stallet, det är så omodernt som det kan bli. Jag rider i varseljacka, mjukisbyxor, gamla ridbyxor, arbetshandskar, skitig ful hjälm, gamla skor jag ärvt av mamma, gammalt billigt träns, skitiga boots och samma gamla vojlock (som ändå är en viktig vojlock för just den sadeln, grandeur pad). Alltså kan man bli mer omodern?! Så går man förbi ryttare med märkeskläder och märkesgrejer. Hur fan ser jag ut bredvid dom? Ja trasch, men vet ni, det skiter jag i. Jag har inget intresse av att klä upp mig, jag vill rida bekvämt och säkert. Jag vill lägga pengarna på något viktigare såsom kurser.
 
Det är inte kläderna som gör dig till en bra och seriös ryttare. Visst är det lite roligt att se stilig ut och någorlunda "proper" men alltså jag är LAT att klä mig och jag är SNÅL. Fast en med en mammapenning blir man ju det automatiskt. Jag inbillar mig dock att vissa gömmer sig bakom sina märkesgrejer, det är snyggt, modern med klass, men när en del sedan sätter sig upp på hästen och rider... ja det är inte kläder eller saker som gör den ryttare du är. Med det vill jag inte säga att jag är så jävla bra bara för att jag klär mig så otroligt fult, men jag fokuserar på helt andra saker, saker som jag tycker är viktigare än något dyrt märke. Så ja, jag är så jävla fult klädd och min häst bär väl inte det graciösaste, men det är inte våra kläder som identifierar oss som ridekipage. Klä dig hur du vill :) Med eller utan märkes-fina-moderna-kläder.
 
 
 
 
 Den där tröjan är min favorit, som jag aldrig kommer att slänga. Det är 11-12 år gammal fotbollströja.
 





Kommentarer
Helena

Underbart inlägg :)

Svar: Tumme upp :)
mittangsull.blogg.se

2015-10-30 @ 13:00:05
URL: http://helenasoderberg.blogg.se



Ida klausner

Det är bara skönt och se att du (också) gör det. Har samma "stil" jag, snäppet värre. Skyddsväst på mammafluffig överkropp, assnyggt! Haha! ;) Men det är säkert!

Svar: Haha mammafluffig överkropp? Då ska du se mig, HELA kroppen ^^ Fast just nu försöker jag gå ner i vikt. Ja men säkerheten går före snyggheten eller hur ;) Och det ska ju vara skööönt ^^ Stora mjuka kläder..mmm
mittangsull.blogg.se

2015-10-30 @ 14:32:51
URL: http://idaklausner.blogg.se



Erika Pettersson

Va grov hon ser ut att ha blivit :)

Svar: Ja hon är en riktig grovsing :)
mittangsull.blogg.se

2015-10-31 @ 17:13:39
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Lina

Fy fan va skönt med någon som inte bryr sig om att klä upp sig i stallet! High five till dig :)

Svar: Haha ne hästarna verkar inte bry sig ^^ Tss..
mittangsull.blogg.se

2015-11-01 @ 15:53:55




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?