En jobbig tid för Linnéa

Nu sover snuttan. Hon somnade med nappflaskan i munnen, heelt slut efter timmar med bus, både med gåstolen och en tokig pappa. Fast såhär lättsamt har vi inte haft det vid lunch sovningen de senaste dagarna. Linnéa har hamnat i en jobbig period, kanske är det tänderna vem vet, men hon har inte alls varit glad att lägga sig mitt på dagen. Och jag har verkligen försökt väntat ut henne och klurat henne till söms i sin säng, men icke. Hon har varit ledsen och missnöjd, det ända som har funkat är att jag ligger bredvid henne i våran säng, då tar det inte så lång stund innan lillan sluter sina ögon och andas djupt in till sömn.
 
Jag är ju lite emot att lägga bebisen i vår egna säng och bryta på de rutiner vi har, men vid såna här fall så tror jag det är ganska lugnt ändå. Har Linnéa en jobbig period och det funkar bara på ett vis, ja men då får vi väl göra så under den tiden, för när hon väl hamnar i balans igen så tror jag det inte alls kommer vara några problem att lunch natta henne i sin egna säng. På nätterna har det gått bättre, så det är vid lunch som hon inte kan finna ro. Hon vill ha extra närhet nu och det får hon. Annars är hon sitt vanliga glada och nöjda jag på dagarna, och gåstolen är guld värd, den älskar hon att tultar runt i och undersöka omgivningen med.
 
Mammas pärla <3
 
 





Kommentarer
Erika Pettersson

När tänderna kommer så brukar de ju hamna i en väldigt jobbig period stackarna :/

Svar: Ja det kan bli väldigt jobbigt för dom =/
mittangsull.blogg.se

2015-11-05 @ 09:03:23
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Pamela

Vill hon inte sova ute i vagnen? Där sover min lillkille som är lika gammal i över tre timmar i streck :) ombonat och skönt med frisk luft!

Svar: Sova kan hon men det är att somna som kan vara lite svårt för henne ibland. Sedan när hon väl somnat så soooover hon :) Hon har aldrig riktigt funnit ro i vagnen tyvärr.
mittangsull.blogg.se

2015-11-05 @ 13:29:35




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?