Inte långt kvar nu..

Idag känner jag ett sånt där riktigt hästsug. Jag känner mig redo och vill börja träna Kaera igen! Dock är det vårbruk nu så karln kommer inte synas till här hemma på ett tag kan jag säga. Han jobbar från tidiga mornar till sena kvällar då han har både ett åkeri och jordbruk att sköta. Så det är lite synd, men jag hoppas det blir bättre framöver så han kan ta lillan och jag kan gå ut till hästarna. Tur är väl ändå att det är ljust ute så länge och snart dygnet runt.
 
Idag var hovslagaren här så lite tid med hästarna har jag haft. Tog en kort promenad med tjejorna innan det var dags för verkning. Åh jag bara njöt, att bara gå med dom längs vägen var så mysigt, och då REGNADE det också. Kaera, hon är så himla fin och trevlig, det ska bli så kul att få börja träna henne igen och se vad hon kommer ihåg från i somras. Jag hoppas att hon (trots sin energi) är en hyfsat lugn och trygg häst att rida. Jag ska försöka se till att få lite kunnig hjälp också, det kan behövas. 
 
Ni får dock vänta lite till på hästfronten, just nu finns inte så mycket att skriva om då de bara går i hagen i väntan på att få komma upp på sommarbete, men jag lovar att skriva så fort jag börjar med något. Fifan må ju snart börja röra lite på fläsket också. För övrigt njuter jag med min Linnéa för fulla muggar, det finns inget bättre just nu kan jag säga <3
 
Härliga sommar, kom nu, du är efterlängtad!
 
 





Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Fin!

2015-05-06 @ 17:59:39
URL: http://blogofphoto.webblogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?