Att få vara med

Jag vill att Linnéa ska få vara "med" och inte hamna utanför som kanske kan bli lätt vid vissa situationer. Så vid stunder i köket har vi babysittern på köksbordet vilket vi tycker funkar ypperligt. Linnéa har då bra översikt och blir på så vis "med" även om hon än inte kan sitta i en egen stol vid bordet, men då får man sitta "på" bordet istället! Att ställa ner babysittern på golvet känns inte riktigt bra, om det inte är vid soffan framför tv.n, det känns som att det blir ett helt annat läge då. Annars vill vi ha henne i våran höjd, även med babygymmet, den ligger på divanen.
 
 





Kommentarer
Agnetha

Bärsele Linda! Bärsele!! Vi har haft babybjörn till båda ungarna- OBETALBART!!!!! :D Min Linnéa var med och skötte fåren inklusive jaga förrymda får, i bärselen. ;) Jättebra grej! :-) Johan som har lite längre armar än mig, hade Ludvig i bärselen när han lagade mat! ;-D

Svar: Jag har babybjörns bärsele :) Men Linnéa är för liten än, vi provade men hon satt inge bra så vi får vänta med när hon växt lite till:)
mittangsull.blogg.se

2015-05-18 @ 09:52:57



Agnetha

haha justja! :D Jag körde med sjal i början. ;) Glömde det. Kanon att bära barn! <3

Svar: Ja sjal verkar också praktiskt :) Jag är dock lite försiktig, vet att blir man för bekväm med att bära dom kan man få en liten klängis sen ;)
mittangsull.blogg.se

2015-05-18 @ 18:39:20




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?