Ligga på mage

Idag har vi tränat att ligga på magen för första gången. Det ska bli jättespännande att se hur det utvecklas, hon kan ju byta sida med huvudet, men det kanske alla småttingar kan vid den här åldern? Få se när hon försöker hålla upp huvudet, det ska bli riktigt roligt när hon är lite mer stadig och kan balansera upp sig själv, samtidigt så vill jag inte att tiden ska gå för fort! Det har hänt lite under dessa två veckor faktiskt. Hon fäster blicken mer och rör sig vildare med kroppen. Har börjat lyssna lite lite till rösten.
 
Hur ofta och länge låter ni era små ligga på mage?
 
 





Kommentarer
Agnetha

Mina har sagt ifrån själva när
det varit nog. :)

Svar: Ja jag gjorde samma med Linnéa, hon låg ett tag på mage sedan blev hon trött och gnydde lite, så då blev det rygg igen :)
mittangsull.blogg.se

2015-04-23 @ 18:18:38



Anonym

Båda mina har hatat det haha.. så där blev de många men korta gånger.... :p :-)

Svar: Jasså :) Ja det brukar väl inte vara så populärt tror jag att ligga på mage, peppar peppar så tog Linnéa det väldigt bra :)
mittangsull.blogg.se

2015-04-23 @ 19:28:23



Tove

Viggo hatar det, blir arg på 30 sekunder, haha. Så vi är lite fuskiga med träningen men ska försöka bättra oss!

Svar: Blev han det från början med eller kom det senare?
mittangsull.blogg.se

2015-04-24 @ 09:06:44
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Nej han har nog alltid varit lite skeptisk mot det! Men ännu mer nu när det är tråkigt att ligga ner över huvud taget :)

Svar: Jasså det är så pass :) Får du gå och bära på honom mer nu då?
mittangsull.blogg.se

2015-04-24 @ 11:27:02
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Nja, han är nöjd med att ligga/sitta i babysittern (där ligger han ju men han blir liksom lite lurad eftersom han ser lite mer därifrån), men förstås gillar han också att sitta i knät :) Men jag försöker att bära på honom så lite som möjligt för att spara på ryggen. En 6-kilosklump tär lite på ryggen ;)

Svar: Ja Linnéa trivs också väldigt bra i babysittern och det är som du säger.. de ser lite mer när de ligger i den, de kommer liksom upp lite. Ja hua tänk när de börjar komma upp mot 10 kg, o andra sidan kanske en annan blir starkare och starkare :)?
mittangsull.blogg.se

2015-04-24 @ 15:30:16
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja, visst är det en bra uppfinning? :D Haha, ja gud! Tur att det går upp ett gram i taget så att man inte märker det så tydligt. Tycker inte att jag känner så mycket skillnad nu mot för när han vägde 3200 ;)

Svar: Och min lilla vägde 3788 när hon kom ^^ Och nu väger hon nog 4 kg. Har Viggo börjat prata något då :)?
mittangsull.blogg.se

2015-04-24 @ 23:13:59
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Ja, det går så fort så! Funkar det bra med mat osv? :) Viggo har ju varit ett matvrak sen första stund så han lär blir en liten tjockis ;) Ja han pratar massor, det är så gulligt. Nu har han börjat förstå att man kan röra vid saker med händerna också, inte så att han greppar såklart, utan bara nuddar saker med knutna nävar!

Svar: Ja det funkar kanon med mat, faast hon slarvar med tutten nu när hon fått ersättning, det är väl jobbigare att få ut mjölken därifrån när man är bortskämd på flaska, men matvrak är hon ^^ Åh du kan inte spela in en kort liten film när han pratar på och visa :)? Gud vad mycket roligt vi har framför oss.. mycket som kommer att hända med de små!
mittangsull.blogg.se

2015-04-26 @ 08:17:51
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Vad härligt!! :) Och ja det är ju förståeligt, skönare att slippa anstränga sig såklart ;) Vad har ni för flaska? Jo men det ska jag göra! Just nu är pratet lite mer sällsynt, han är så himla fokuserad på sina händer, men jag ska försöka pricka in det så fort jag kan. Eller visa en lite äldre film när han snicksnackar lite! Ja verkligen, det är så underbart att tänka på!! :)

Svar: Vi använder anti kolik flaskor enbart :) Åh ja vilken film som helst, gammal som ny, är så nyfiken :)
mittangsull.blogg.se

2015-04-27 @ 09:56:13
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?