Det är plågsamt

Okej men då skriver jag om min graviditet här eftersom det verkar vara okej för en del. Det finns ju en risk att det tar över hästinläggen något med tanke på att hästarna bara står och fettar i hagen.
 
IDAG är det en månad tills halva graviditeten har gått. Helt otroligt. Jag tycker det går så fruktansvärt segt men ska man se det så, så verkar det ju gå fort. Jag går bara och väntar på magen och sparkarna nu, samt ultraljudet, jag har såå mycket fint att se framemot de kommande veckorna. Just nu känner jag ingenting och det syns inte ens att jag är gravid trots att jag går mot vecka 16 nu.
 
De problem som uppstått är mitt huvud. Jag har konstant spänningshuvudvärk med migrän och det stramar ner över nacke och rygg. Det blir bara värre och värre. Tänk att gå så, varje dag, vecka efter vecka, man blir lite knäpp tillslut och orken det tryter, jag klarar inte av smärtan snart. Och det är inte så lätt att stoppa i sig smärtstillande längre, man är ju jäkligt försiktigt med sånt nu när man är gravid, det ända man får ta är en alvedon typ, men efter inatt fick jag nog, jag har så fruktansvärt ont i en tand och jag var alldeles svim och gråtfärdig. Fyfan alltså vilken värk! Jag sov ingenting, plus huvudvärken. Jag sover egentligen med bettskena eftersom jag biter ihop tänderna, men inatt måste jag ha bitit ihop rejält för ena tanden var alldeles mörbultad, aldrig har jag haft sån tandvärk. Tog en alvedon men tror ni det hjälpte?? Neeej. Ringde tandläkaren och ska få komma på akuttid idag, pratade även med barnmorskan och jag fick stoppa i mig två alvedon och en ibumetin, och nu har jag inte samma jobbiga värk, men oron den sitter i magen. Tänk om bebis tar skada? Jag äter ju redan medicin dagligen och så massa värktabletter på det?
 
Fatta vad nojig man är som gravid, ända sedan jag blev gravid har jag varit orolig och rädd, vilket jag är lite trött på. Jag bara väntar och väntar på att få komma till ultraljud för att se att allt är bra med bebis, där kan man ju se eventuella hjärnskador o.s.v. Jag är asnervös, jag kommer inte våga titta på skärmen eller ens lyssna från början, det får Martin göra, jag kommer vara livrädd för jag tänker mig alltid det värsta. Och får vi tummen upp då kan jag gladeligen titta, då kommer jag titta sönder mina ögon <3
 
Ja det var väl dagens bebis-gravid-oroliga-gnälliga-förväntansfulla tankar för idag!
 
 





Kommentarer
Cyber- my life with autism and art

Jag tänkte skriva "allt kommer bli bra säkert", men det är ju lätt för mig att säga, jag har aldrig varit gravid förut så jag vet inte riktigt hur jag ska skriva.
Såklart när jag läste hela inlägget så blev jag orolig, så, jag hoppas att allt ordnar sig. :(

Kramar! <3

Svar: Ja jag hoppas också det ordnar sig.. just nu är värken och allt tok riktigt jobbigt :(
mittangsull.blogg.se

2014-10-08 @ 12:38:55
URL: http://xcyberx.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?