Vad jag längtar!!

När jag har fött våran älskling då ska jag banne mig se till att ta mig ut till hästarna, för gud vad jag längtar till våren då jag får börja rida in Kaera på riktigt. Det kommer bli en sån fin och trevlig ridhäst det ger jag mig fan på :) Så himla fint psyke, trevlig, stabil, vacker, flotta rörelser, aaagh hon har allt den där lilla sparven! Det ska bli så spännande och jag känner verkligen ett sug att få börja träna igen, och den här gången med min drömhäst. en häst som har potential och förmodligen en ljus framtid. Hon har liksom allt jag sökt efter, det är en riktig toppenhäst. Och hon har ju ögon som ett råddjur alltså, man dras bara med i hennes blick, sockersöt och så fin! Jag blir alltid lite svag i knäna när jag ser henne, det är en otrolig häst och jag är så glad över att jag fick chansen att köpa den här hästen. Det ska bli gryyymt intressant att rida in henne, åååh jag har så mycket roligt att se framemot till våren, ge mig den nuuu!
 
Lite ovisade bilder på pluttan <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Tove

Hon är verkligen superfin! Både uttrycket och rörelserna :)

Svar: Rider du också:)?
mittangsull.blogg.se

2014-11-26 @ 09:28:11
URL: http://larssontove.blogg.se



Agnetha

Du borde passa på att greja lite smått med henne nu, gå undan för tryck och lyssna på bettet kan du ju göra pö om pö. Då är det ju bara själva "sitta upp biten" som är kvar sen egentligen. ;) och sen resten därefrer, men fram tills dess. :-)

Svar: Ja fast jag är sååå otymplig haha.. annars har jag gärnat gjort det men jag vill kunna korrigera och vara snabb. Tänkte lastträna en av mina vänners hästar en gång, och det gick sådär, slutade bara med att jag tappade hästen haha vet inte vad det är med mig, har blivit så¨svag o klumpig.
mittangsull.blogg.se

2014-11-26 @ 14:25:20



erica

Hon är så flott nån gång ska jag oxå äga en såndär flott häst :)

Svar: Ja hon är bra fin, ja om du känner att du vill mer än vad dina nuvarande hästar kan ge så kör på :) Men jag tror du har en riktig fin liten häst där hemma som bara behöver lite motivation haha ;)
mittangsull.blogg.se

2014-11-26 @ 15:17:04



Tove

Ja, just islandshäst dessutom! :) Har ridit sen jag var 6, hade två egna islänningar tills jag började gymnasiet och kände att tiden inte räckte till. Senaste året har jag haft en häst på foder (typ) och ridit massor igen, det har verkligen varit toppen! :) Men från och med augusti blev det en paus i ridningen, så jag hoppas på att kunna återuppta det sedan när bebisen är lite äldre :) Det är på så vis jag har läst din blogg lite då och då redan sedan förut!

Svar: Jahaaa okej :)! Då förstår jag! Islandshästar är ju så underbara! Kan inte tänka mig en annan ras faktiskt, och jag hoppas vårat kommande barn kan fatta lite intresse för det :) Då har jag ju världens bästa nybörjar häst :) Liten och snäll.
mittangsull.blogg.se

2014-11-27 @ 09:41:10
URL: http://larssontove.blogg.se



erica

Ha ha sollilja är sååååå långt ifrån flott man kan komma å de fick jag ju ett extra kvitto på unghästmönstringen.. Så de var riktigt synd men är ju så att köpa unghäst jävla lotteri. De e ju bra att hon e söt iaf men de blir ingen islandshäst nästa gång, ska köpa mig en frieser istället :)

2014-11-27 @ 09:47:57



Erica

Tror hon fick sämst poäng av alla på rörelser, kul nee ha ha..

2014-11-27 @ 09:50:31



Erica

Men blir de pannkaka av henne dvs ingenting så har Anna sagt att hon vill köpa tillbaka henne men vi får se när hon ska ridas in :)

2014-11-27 @ 09:54:33




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?