Glad, underbart, roligt, lättnad, motiverad

Aaah, det är vad jag kände idag. Fyfan vad kul det är att köra, ditiitittitiii, ååh jag vill bara ut igen med skrutt, men jag må hejda mig, jag har ju nyss satt igång lillan så jag måste anpassa mig till hennes nuvarande kondis och ork, men fasen vad kul det är alltså! Och lillfisen hon gasar på, tycker det är kanonroligt och nu NU Erika har jag kommit på vad felet har varit med att vagnen och hela helvete far fram, tjooooh! Det löste jag idag, nu ligger allt som det ska, vagnen ligger stilla, pälsen är slät och fin (inte uppruggad) efter körturen, fan vad skönt. Jo jag stod och tänkte till lite och vips slog det mig, men vad fasen det är ju draglinorna som är för kort! När jag satte vagnen, selen och bakselen som jag ville så såg jag att linorna inte räcker fram dit jag vill utan jag får dra fram dom med lite mer kraft och på så vis far vagnen och allt framåt (GANSKA LOGISKT) Så jag tog och gjorde nya hål i draglinorna så långt fram jag kunde och VIPS, skaklarna och selen ligger där det ska. TJOHOOOO!
 
Haha vad glad jag blev! Jag skulle kunna tro att draglinorna är till för en något mindre ponny, jag tror det är ponnystorlek jag har (eller hur var det Erika?) nu funkar det ju när jag gjorde flera hål, men man skulle ju kunna köpa ett par längre draglinor. Ja det känns så roligt, äntligen funkar körningen som den ska, vad jag har varit ARG många gånger, har ställt om selen och donat fram och tillbaka och skaklarna/vagn far bara fram och drar med selen och hela kittet vilket jag inte har förstått mig på då jag har baksele, problemet har bara varit att så fort jag har spännt fast draglinorna så har det redan där blivit tokigt. Och då har heller inte draglinorna varit till någon nytta då dom blir slappa fram och tillbaka (då selen och allt trycks fram) och Fifa har likt förbannat fått dra med deckeln istället för draglinorna.
 
Men nu jävla ska här köras ;) Jag och Jennifer ska redan ta en tur på torsdag med fika och allt, låter toppen! Och Fifan, hon var så glad, vi rejsade en del och tog en längre tur idag, himla mysigt (förutom när jag kände hur något kröp mellan mina bröst och när jag tittar ner har en långbent stor spindel hamnat i min bh!!!, fyfan!!!) men annars var turen hur perfekt som helst, jag kör på ganska kravlöst och låter Fifa få finna sin egna balans framför vagn än att jag ska vara och lägga mig i hela tiden, och det har verkligen gett positiva resultat. Härligt också att hon kan gå i den rätta sommarhagen nu med de andra, känns så skönt i mitt hjärta att släppa lite på mitt kontrollbehov att hon MÅSTE vara i supertrim och superslimmad och att hon måste tränas minst 6-7 dagar i veckan, neeh.. i år ska vi bara ha det roligt och mysigt och hon ska få uppleva sommaren på de bästa sätt hon bara kan <3
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
erica

Menvad bra du fick till det :-) jag saknar körningen jag!! :-)

2014-05-20 @ 18:54:34
URL: http://isbrudarna.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?