Vila och lite planskottning

Idag kanske jag struntar i att rida, kanske dags för en vila för fröken när jag ändå inte känner för det. De två sista dagarna har gått bättre. Jag har fuskat och faktiskt börjat med tölten, men prio ett nu är att hon måste våga ta för sig, hitta självförtroendet och glädjen igen, samt komma fram. Jag måste finna min känsla också att ta fram henne, igår fick jag faktiskt fram den känslan lite mer, jag tror jag insåg att jag har tappat den ett tag, jag har nog tappat en hel del ridning över lag, så nu ska jag träna mer på fram fram fram. Lite svårt att förklara en känsla, men det handlar inte bara om att ta fram händerna och driva, utan, det är mer HUR man gör det, man ska liksom ha en framåtkänsla i hela kroppen och be hästen att ta för sig, du kan, du törs och det går. Traven var jättefin igår! Verkligen! Så det var kanonroligt, galoppen var också bättre så det här ska bli himlans skoj. Fan vad det är svårt att rida, men gud så kul!
 
Tyvärr gick vi omkull igår (vad ovanligt) för det blev ett hål i vägjäveln, gaaah blir så jädra less på vår otur hela tiden. Hästen for rätt i backen på framknäna och jag gled fram på halsen, då var detta i skritt bör nämnas, men det gick bra, bara det inte blev något tok med hennes kors nu. Då blir jag ju galen, nu när hon är nybehandlad och allt, så jävla typiskt. Aja vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Var försiktigt när ni är ute och rider, vid den här tiden är vägen ofta lös, tänk och komma i full galopp mitt i ett hål, uuuuh vågar inte ens tänka tanken. Så take care!
 
Nu har jag och Martin dessutom skottat upp en ridplan borta på fotbollsplan igen. Det gör vi varje år. Nu främst för att få bort all snö som är på isen så den kan få en bättre chans att smälta bort så allt grus kommer fram igen. Och det blev ingen liten plan heller, ånej det ska vara lite space ;) Linda pekar Martin kör. Tur att man har grejer för sånt och en händig karl! Mitt nästa projekt blir att göra egen ridplan här hemma, men som sagt, det tar tid och pengar att bygga upp något, men jag har ju kommit en bit och en ridplan är egentligen det ända som fattas nu, en belyst dessutom haha! Ska det vara så ska det!
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?