Trött liten häst

Jag och pruppi tog en liten kort sväng upp mot julåsvägen då husse var där och skörda i skogen. Fifan är nyskodd nu i alla fall, valde att ha kvar sulor och brodd, vårväder är som det är har jag lärt mig så jag har hellre sulor för länge än att man tar bort dom för tidigt.
 
Snutt var duktig idag med, dock kändes hon lite trött faktiskt och en aning "sne" tyckte hon gick ut mer med vänster bak så där fick jag vara på henne en del. Nu är hon ju som sagt nyskodd och då kan det ju kännas lite annorlunda för henne, samtidigt kan hon även ha stått och spänt sig under skoningen, hon brukar ju kunna göra det och hovis är som sagt inte snabb, så har hon spänt sig så har hon gjort det länge. Annars knata hon på fint och övergångarna börjar bli riktigt bra nu, så jäklans kul! Traven börjar dessutom få ett finare sväv pga övergångarna. Testade på tölten lite mer idag men i friare form, hon var ju som sagt lite trött och lite ojämn men emellanåt tyckte jag hon gjorde det jättebra. Så jag är nöjd över pruppi.
 
Själv har jag haft ett dåligt dygn, och jag är själv helt slut så vi båda var lite små tröga idag faktiskt. Nu ska det bara bli mys och vila.
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?