Tro på din häst

Vet ni vad jag tror, jag tror att väldigt många hästar har en dold potential och talang, det är bara vi som ska plocka fram det. Och vet ni, jag tycker ni ska tro på eran häst, ingenting är omöjligt, jag har sett den fulaste ankungen blivit en sån vacker svan och jag ser sådana fall till och från. Om ni verkligen vill och om ni älskar eran häst, ja men dåså, det är allt som behövs, kämpa på och gör det ni tror på! Vet ni vad min inställning brukar vara? Jag siktar mot stjärnorna men hur långt vi når dom spelar ingen roll, det är vägen mot dom som är det viktiga.
 
Jag tror det finns många dolda talanger där ute, och vet ni, man behöver inte köpa en häst för över hundra tusen kronor för att bli lycklig och göra stordåd med sin kamrat. Man vinner så mycket mer på att bara älska sin häst, att man har roligt tillsammans med han eller hon. Och vem säger att en billigare islandshäst inte kan bli något? Den kanske inte rör sig så flott i hagen, stammen kanske inte är märkvärdig och utvecklingen kanske går sakta men säkert, men vet ni, det går inte på en grisblink för alla hästar. Jag tror att de hästar som inte har det naturligare för sig, eller har den där potentialen synlig de kanske helt enkelt behöver mer tid. Tänk vad många hästar där ute som man aldrig trodde kunde bli något märkvärdig som idag är hur flott och trevlig som helst. Vem säger att inte en del hästar behöver en längre tid på sig? Att en del är svårare att plocka fram? Jag tror man måste våga tro på sig själv och sin häst helt enkelt :)
 
Har du hittat en häst du verkligen verkligen tycker om, en som ligger dig varmt om hjärtat och som du känner dig sammanbunden med, vad har du att förlora egentligen? Du har ju världens bästa start! Kärleken till sin häst.
 
 
Jag tror på mitt lilla "slaktföl" hon kan.





Kommentarer
erica

Fint skrivet. Du är duktig

2014-03-18 @ 12:06:10
URL: http://solliljans.blogg.se



Frida

Jag håller med dig :) Jag har gjort en otrolig resa med Guffi, det går inte fort men vi har kommit långt och har långt kvar. Jag skulle inte byta ut honom för något eller någon i världen. Jag brukar säga att jag har hellre en glad häst än rider varje dag, för sånna är vi :)

Svar: Ja så länge man är lycklig med sin häst så har man ju inget att förlora :)
mittangsull.blogg.se

2014-03-18 @ 14:19:37
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?