Sprid vidare <3

ÅH <3 Ni får inte på något sätt tro att jag på något vis vill skryta, för det känns nästan lite som att jag gör det och jag är verkligen inte sån, så det är inte alls menat så. Men jag har fått så fina varma ord från folk de senaste dagarna så jag blir alldeles rörd, har blivit lite paff faktiskt för jag har nog aldrig fått så många genomgoa kommentarer förut på en och samma gång, snacka om att man får ett varmt och kärleksfullt välkomnande! Det känns riktigt bra att ha öppnat bloggen igen. Nu kan jag ju inte visa allt vad folk skriver, haha då tror man ju att jag är knäpp, men den här kommentaren fick mig att somna sött:
 
"Alltså, jag har tittat in nästan varje dag på denna blogg sedan den stängdes i hopp om att den kanske kanske skulle öppnas igen. Jag hade nästan givit upp hoppet, när jag igår öppnade bloggen och till min stora glädje såg att sen var öppen igen!!! 
Jag har saknat om att läsa om dina och Fifas fram- och motgångar, och om lilla och OTROLIGT fräcka nykomling! Vad jäkla häftig hon kommer bli tror jag!! 

Härligt att du är tillbaka igen!! I min bok den mest intressanta och härliga islandshästbloggen i hela bloggosfären! 
Heja heja Linda!!"
 
Fortsätt så! Haha inte till mig menar jag, men det får ni ju också gärna göra, inte mig emot ;) Men jag menar till andra människor. Sprid sån här kärleksfull tacksamhet till andra som ni faktiskt verkligen verkligen tycker om och som ni uppskattar. Folk mår bra av att få höra sånt, det kan göra någons dag! Vi behöver peppa varandra mer och speciellt där ute på nätet. Jag blir så glad när jag ser sånt här - det finns ändå hopp för mänskligheten ;O Tack hörrni!
 
Haha vore jag häst skulle jag känna mig såhär just nu!
 
 
 
 





Kommentarer
erica

Törs fråga gör du men jag pratar gärna inte om det då jag försöker förtränga det så mkt som möjligt då jag imte mår bra av att tänka på henne.. Inget är förändrat med henne. Har inte pratat med dom som har henne.. har förklarat min situation och hur jag mår sedan har jag undvikit allt med henne att göra..

Svar: Okej. Tråkigt, hoppas det löser sig en dag.
mittangsull.blogg.se

2014-03-20 @ 07:03:29
URL: http://solliljans.blogg.se



Titti

Ta åt dig!! Vi är många som tycker om din blogg å som bryr oss!

Svar: Gulle dig :)!! Hoppas vi ses snart igen!
mittangsull.blogg.se

2014-03-20 @ 13:47:52
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Titti

Ja det vore kul! Kanske ska du på tävlingarna sista helgen i maj? Det ska jag :)

Svar: Det är vårkvalet då? Det hoppas jag att jag o Fifan ska vara med på :) Ska du tävla Baldur?
mittangsull.blogg.se

2014-03-26 @ 19:28:27
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Titti

Har anmält mig som funktionär. Hoppas man får skriva protokoll,det lär man sig en del av :)

Svar: Jaha, tycker du ska tävla ja ;)
mittangsull.blogg.se

2014-03-29 @ 19:26:40
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?