Snurra runt: Tredje träningstillfället

Jag ville så gärna visa Martin det nya tricket jag har lärt Fifa. Snurra runt. Så han kom upp till stallet en snabbis efter jobbet (i all hast och det hörs på filmen hur stressad han är, då han ska på fjällresa med grabbsen) haha så bli inte brydd om hanhar brått, ja för vi tog och filmade en snutt. Jag kom på att: men jag har ju kameran med mig, och så har jag ju karln här, vi tar och filmar lite snurr! Det är ju jätte roligt att ha film vid inlärning av tricks och inte bara när dom kan det, då är det ju hemskt roligt att se utvecklingen sen.
 
Som sagt så har jag bara tränat det här trickset kort vid två tillfällen så det här blir det tredje. Ja, vad ska man säga, hon är lättlärd helt enkelt. Haha precis när vi slår på kameran så snurrar Fifa runt självmant, hahah hon är så söt! Jag har egentligen inte satt något riktigt kommando på det här tricket, men hon verkar ju förstå ändå, sedan är målet att hon ska göra snabba snurrar och kanske utöka det med dubbelsnurrar, tror jag inte är omöjligt på den hästen!
 
Kolla i HD - För övrigt, ja jag brukar se ut sådär hemma i stallet ;)
 





Kommentarer
Frida

Duktig hon är :) Trodde det var Martin som stod där innan jag startade filmen haha, han brukar ju vara klädd så på de bilder han varit med på :)

Svar: Haha ja, jag har en exakt likadan åkerijacka ;) Behändigt att bara slänga på sig haha
mittangsull.blogg.se

2014-03-21 @ 17:10:46
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Titti

Åh vad duktiga ni är :D

Svar: Ja hon är så duktig så min lilla flicka:)
mittangsull.blogg.se

2014-03-21 @ 19:10:32
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?