Ridhus på lördakväll

Hej folket! Gud, jag har verkligen haft en underbar dag! <3 Nu är jag helt slut, kom precis in och har tagit mig en go dusch. Nu ska jag äta godis och se en bra film, men det skulle inte förvåna mig om jag somnade haha.
 
Jag och Fifan drog till ridhuset för några timmar sen, och min vän Jennifer hängde på med sin lilla häst. Vi hade verkligen super roligt, och heeela ridhuset för oss själv, underbart! Fifan var så jävla duktig, alltså vi har verkligen kommit varandra närmre bara de senaste veckorna. Hon är verkligen mitt allt. Så jäkla lättsam, in i finkan, ut, sadla, tränsa och hon står så jäkla snällt och väntar. Och jag har verkligen fått bevis på att hon söker tryggheten hos mig, det kom några hästar som skulle lastas i en finka bakom henne och när jag inte var inom synhåll tittade hon sig omkring och var brydd, men så fort jag kom tillbaka gav hon som en suck och blev cool lugn, det är ju underbart att vi har fått sådan fin kontakt att hon känner sig så trygg i min närhet, man blir alldeles varm i kroppen!
 
Tränade på samma saker som sist när vi var i ridhuset, lite trav och galopp. Hon är förjävla duktig att galoppera på små volter, haha den här hästen är så sjukt rolig att rida, mammas gofis. Tog även av tränset och red tränslöst för första gången, någon gång må man ju testa, det kommer film på det imorgon ;) Jag kan säga att det gick jävligt bra. Nej nu ni vänner ska jag mysa ner mig under täcket, jag är helt slut. Hoppas ni haft en lika fin dag som jag!
 
 
 
 
 
 
Tack Jennifer för en kanonrolig kväll, kolla upp schemat nu när du kan nästa gång ;)!!!
 





Kommentarer
Mickan

Hur glad blir jag inte när jag kan läsa min favvoblogg igen!? :) blev så ledsen när den blev privat, hoppas du fortsätter ha den öppen.
Kram :)

Svar: Men tack Mickan, det var väldigt gulligt skrivet! Ja jag hoppas jag kan ha den öppen nu ;)
mittangsull.blogg.se

2014-03-23 @ 08:16:49




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?