Mata från handen

Grannen kom fram till mig idag och sa:
 
- Du måste lära den lilla att ta godis från handen!
 
Haha nej nej nej. Tydligen vill inte Kaera ta mat från handen yeeeees, för det vill jag inte att hon ska lära sig heller. Dom är så gulliga grannarna häromkring, så goa och snälla mot hästarna och mot mig, synd bara att de kanske lär dom (Kaera) saker som jag egentligen inte vill, jag är supernoga med att inte ge henne något ur handen. Det är det som är det negativa att ha hästarna vid andras gårdar. Samtidigt så finns det mer positivt än negativt :) Men ändå, jag vill gärna inte att Kaera lär sig förknippa händer med mat, så skönt med en häst som inte pillar med mulen hela tiden. Hoppas jag håller mig till det också, man vet ju aldrig, mycket kan förändras i framtiden.
 
 





Kommentarer
Tessan

Vi handmatar våra rätt mycket. Men endast vid när vi tränsat o under/efter ridning. Det går toppen och ingen tigger nånsin :)

Svar: Ja jag gick faktiskt precis och funderade på det, om det skulle funka att man enbart gjorde det vid träningstillfällen, för jag kommer ju definitivt stretcha Kaera rätt mycket också, och säkert trickträna ;) Tåls att tänka på :)
mittangsull.blogg.se

2014-03-29 @ 06:20:47
URL: http://Thereseflodin.blogg.se



Yrsa

Gud samma här! Jag gjorde det aldrig nu kan det hända någon gång i bland, men flera i stallet har gjort det - vad jag vet. Dock inte hur många och hur ofta.. ibland blir det en morot här o där bara för att deras häst fick. Men man märker tydlig skillnad på henne. Hade jobbat bort det där flitigt (hon är väldigt myckrt för att underaöka med munnen annars också) men det kom tillbaka... sjult störande när man inte kan bestämma helt själv :/ därför skulle de va skönt med ett eget stall o gård ;)

Svar: Ja det är lite svårt att styra allt kring sin häst ibland:P Även om man har eget stall och gård ;) Man känner sig ju som en riktig bitter kärring om man ska säga ifrån att de inte får mata från handen, när det är icke hästfolk tycker jag liksom det blir svårare för dom har nog svårare att förstå än om man sa till hästfolk :P
mittangsull.blogg.se

2014-03-29 @ 07:15:46
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?