Kvällspromenad

Igårkväll tog jag ut mina tjejor på en promenad under den vackra kvällssolen, mest för Kaeras skull. Haha shit hur hon ser ut, pälsen är så ful och raggig, haha hon ser inte klok ut, och sönderbiten lite varstans. I alla fall så var hon på hugget, ibland tror man nästan att hon är en liten hingst, hon kröker på nacken, ska showa och glänsa bredvid mig, mammas lillpärla! Haha det syntes väldigt tydligt vad hon tyckte det var roligt att få komma ut, ögonen tindrade och hon hade så brått framåt, nyfiken och glad på allt, lite vårkänslor hade hon nog då hon var lite på tårna emellanåt. Hon var så söt att jag inte kunde hålla mig för skratt ibland, gofian, vilken framåt och positiv liten unghäst! Hon tog och gjorde rejäla bocksprång också när vi tog och joggade lite, så jäkla busig och pigg!
 
Kolla ruggugglan!
 
 
 
Det roliga nu är att när jag umgås med Kaera inser jag hur lydig och fin Fifa har blivit. Jag minns så väl när jag tog promenader med henne och Bitter, då var det alltid Bitter som var den lättsamma, han lunkade bara på bredvid, jag behövde aldrig bry mig i honom riktigt för han var så lugn och lydig, medans man kunde lägga lite mer fokus på Fifa som gärna var nyfiken på allt i omgivningen. Idag är det Fifa som lunkar så lydigt och fint och jag kan lägga mer fokus på Kaera. Hon har helt klart utvecklats inom många områden den där silverfläcken och dessutom märker man ju att hon har blivit mindre bebis, men.. lite bebis kommer hon nog alltid att vara. Man blir liksom lite hemmablind ibland. Det var i alla fall en underbar promenad med tjejerna, guuud vad jag trivs med mina hästar, åh det finns inget bättre, det bara suger i magen när jag tänker på dom, jag har det verkligen bra jag, är så tacksam över mina djur och det jag har runt omkring mig. 
 
 





Kommentarer
Frida

Guffi ser också så där ruggig ut och på vissa delar är han alldeles hård och kladdig i pälsen som inte går att borsta bort.

2014-03-29 @ 14:14:38
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?