Jag och Fifa

Igår kväll var hästarna på bushumör, att se dom så lycklig och helt galen, det är som knark för mig (haha inte för jag vet hur det är att knarka) men jag blir verkligen hög på deras glädje. Jag bara står och ler, skrattar och det pirrar sådär härligt i magen, jag brukar ofta tänka "hur fasen kan jag ha det så här bra?" 
 
Shit vad flott alla sprang igår. Bitter han är ju en travhäst ända in i märgen, fan vad han kan trava fort. När Kaera och Fifa galopperar i all världens fart, då ligger han tjugo meter före i supertrav, jävlar vad den hästen kan trava, helt sjukt, har nog aldrig sett en häst trava så fort i hagen. Och Kaera, jag har ju alltid berömt hur fin hennes trav är och hur snabb även hon är i den gångarten, men det jag såg igår, WOW, helvete, är det där verkligen min häst?? Och Fifa, nu.. nu är hon tillbaka och med RÅGE. Så fint som hon sprang igår, ja så har jag aldrig sett henne och jag är ÖVERTYGAD om att det är ridningen som gjort sitt. Hon har genom åren förändrat sin rörelse i  hagen ju mer vi arbetat med ridningen, och nu när ridningen har tagit stormsteg framåt så ser man återigen vilken skillnad det är  när hon springer i hagen. 
 
Fast, det bästa av allt från gårkvällen var nog när jag och Fifa lekte med varandra, jag har aldrig och kommer nog aldrig få en sån fin kontakt med en häst som jag har med henne. Hon drog jävlar anamma runt hagen, fram och tillbaka, shit jag blev livrädd att hon skulle gå omkull och slita upp någon i länden, gud vad hon var busig. Och sedan fram till mig, runt mig, hoppa och stegra och vi studsade runt hon och jag, vi lekte för fulla muggar. Sedan drar hon gärnet uppöver igen, glädjehopp och är allmänt tokig haha, är hon verkligen nio år?? Den där hästen kommer nog föralltid vara lekfull. Jag har alltid haft otroligt roliga lekstunder med Fifa, men som vi lekte igår, det var ett kvitto på hur extra fin relation vi börjat få. Och det handlar inte bara om att jag smackar och jagar och hon springer och busar,  utan vi leker runt varandra, lite som en dans haha, hon är frän den där hästen, jävligt frän. Älskar henne så det gör ont. Helt ärligt skulle någon bjuda en miljon för den hästen så skulle jag stenhårt tacka nej, även om pengar kan ge mycket så har jag ju redan det bästa, Fifa.
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
carolinakatjasusanna.blogg.se

Härligt collage! :D

Svar: Tack :)!
mittangsull.blogg.se

2014-03-31 @ 19:09:39
URL: http://carolinakatjasusanna.blogg.se/



matilda

gud vad fin hon är!

Svar: Tack Matilda :) Min lilla prinsessa är hon!
mittangsull.blogg.se

2014-03-31 @ 19:29:19
URL: http://islandshest.blogg.se



Denise

Haha! Förstår verkligen din känsla. Jag får också ett riktigt lyckorus när antingen hästen eller hunden är på bushumör och uttrycker sin glädje :D Finns inget bättre ❤

sv: Hon är blandning mellan hälleforsare och norrbottenspets! :)

Svar: Ja eller hur, det är så underbart att se sina djur i glädje :)!! Aaah okej, tyckte den var lite lik en isländsk fårhund, och den isländska fårhunden är ju ursprungligen en blandras med norrbottenspets i :)
mittangsull.blogg.se

2014-03-31 @ 22:40:55
URL: http://flingans.nu




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?