Det gick Bra och Dåligt

Det är jätte irriterande när man skriver ett långt inlägg och sedan kajkar datorn ur. Känner inte att jag har dagen på min sida precis.
 
Nu har vi fått vinter igen. Från bar mjuk mark till isig tösnöig mark, usch. Bara det får en på dåligt humör, jag hatar verkligen vintern, jag ser ingen charm över den alls, det är bara elände :P Nåja. Dagens Fifa. Plussar vi ihop allt gick det sådär. Jag såg direkt på hennes överlinje att det skulle bli en svår dag, så det blev en kort tur. Hon är så svår att rida den här hästen, inte bara att hon inte har naturligt för sig med gångarterna utan också att hon har lite fysiska problem, som med korset nu. Ibland blir man lite desperat och vill dra sig i håret emellanåt, samtidigt kan jag inte ge upp, jag vet vad hon kan och jag vet att vi kan fasen det ska gå.
 
Idag kändes hon mesig att rida, inget flyt, inget power, inget sammanhängande, det var som att rida en vek tråkig spagettihäst. Nu vill jag rida på volt! Så blir det trots allt ridhusabonnemang i alla fall, nu jäklans kan jag inte vänta mera, jag har inte ridit på volt på nästan ett halvår och jag känner att Fifa behöver det för att vi ska kunna komma tillbaka. Eftersom jag ÄNTLIGEN har en egen finka så kan jag ta mig vart jag vill när jag vill, så det är ju otroligt skönt.
 
Nåja, allt gick inte dåligt idag. Hon är ju otroligt rolig att trickträna den här lilla krabaten, och idag började vi faktiskt med ett nytt trick. Hah, det gick över förväntan. Gud vad duktig hon är min lilla prinsessa, hon är så sjukt lättlärd den där hästen. Om några dagar kommer det här tricket sitta fast kan jag lova. Jag har två inplanerade trick vi ska ge oss in på, kan ni gissa vad? :) App app, blir en hemlis tills vidare, då ska jag förklara stegvis hur vi har gjort, men den som väntar på något gott.
 
Lillbäs tuggar käk efter turen
 

Här ligger minsting mitt i vinterlandet för en powernap <3
 
 





Kommentarer
Karin

En helt underbar blogg! <3

Svar: Men tack Karin, gud vad glad jag blev av din kommentar :) Det värmer!
mittangsull.blogg.se

2014-03-18 @ 16:32:25
URL: http://isisowner.weride.se



Erika Pettersson

Usch vad tråkigt med vinter igen. :/
Här temperaturen blivit kyligare också, men ingen snö i sikte ännu. :)

Men vill gärna ha tillbaka dom där 10-12 plus grader och solen.

2014-03-18 @ 17:02:17
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Titti

Är det bra vintrar gillar jag vinter,men i år har det ju varit en usel en. Blasksnö å regn å allmänt grått. Trist. Men vi får tro våren kommer snart!

Svar: Ja, våren är efterlängtad, den tittade ju förbi här ett tag men sen försvann den, det var ett otrevligt farväl tycker jag...
mittangsull.blogg.se

2014-03-19 @ 06:50:28
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?