Aj aj aj

Det är halvt plågsamt att sitta här, men gör en liten uppdatering. Har sån smärta i nacken och huvudet, ännu värre idag. Ringde doktorn igår men fick inte komma, de ville att jag skulle gå till sjukgymnasten först, så fick en tid dit i morse. Sjukgymnasten kände och klämde, ställde frågor. Gav mig övningar (såklart) och satte två nålar i nacken en kvart - jävlar vilken hjälp när man håller på att dö av smärta. Jag har så ont må ni tro, jag bara grinar och åmar mig. Kan inte sova, bara svettas, skakar och har sån smärta. Ligger jag får jag ont, sitter jag får jag ont och jag är för trött för att gå runt hela tiden.
 
Äter massor med tabletter men de hjälper ytterst lite. När jag kom hem från sjukgymnasten idag blev verken värre och jag grina i panik. Martin visste inte vad han skulle göra stackarn. Jag fick så ont så jag ringde till vårdcentralen igen, grinade och hade mig så hon knappt kunde höra vad jag sa, men då minsann fick jag mig en tid till läkaren. Jag tror jag typ har någon inflammation i nacken och behöver medicin för detta, inte några jävla nålar eller övningar. Jag lever inte längre och jag kan varken ta hand om djuren, laga mat, elda eller göra annat som behövs göras varje dag. Imorgon far Martin till fjällen tills på söndag, jag har bönat och bett om att han ska vara hemma med mig när jag har så besvärligt, men jag förstår ju att han vill fara när de har bekostat så mycket på en stuga. Hoppas jag överlever den här helgen ensam. Jag tar snart självmord, jag orkar inte mer..





Kommentarer
Anonym

Haha Hn var trött där :) tog ett tag innan han vakna lite.till liv. Han gick in som.ett.fyllo på finkan haha!! De kansle också.behövt lite lugnande ser jag ;)

2014-01-08 @ 22:12:24




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?