Vårkänslor

Åh! Vissa dagar känner jag av riktiga vårkänslor. Idag när jag gick ut för att ge hästarna frukost så kom en vallande känsla och doft av vår över mig.Jag älskar våren, det är nog min bästa årstid. Mörkret och kylan som allt mer börjar dra sig undan och istället kommer ljuset, värmen, marken, knoppar, kvitter och den friska luften fram. Jag påverkas otroligt mycket av väder och vind, idag känns som en riktig fin vårdag! Dessutom brukar våren vara den bästa ridtiden för mig och Fifa, det är då massor brukar släppa och det bara rullar på, hon måste bli bra snabbt nu!
 
 





Kommentarer
Jennifer

Härligt att du är lite piggare! Det märks eftersom man ser dig lite oftare här igen ;)

Hoppas du blir piggare framöver nu när kroppen börjar komma ikapp sig, och även sol och värme kanske kan pigga upp lite extra! =)

Jag och Peter måste nog titta förbi någonting, men det bokar jag med Martin =) Ska rulla in näst sista höbalen idag och nu med nät på så räcker en bal ca 11 dagar. Så om ca 22 dagar är jag väl utan hö, så dom har inte varit "sparsamma" hästarna trots att vintern varit varm =P Men fortsätter det och töar så blir det nog lite mindre ätet om det börjar komma upp massa gammalt gräs överallt som ju brukar locka mer =P Igår såg jag att hästarna var inne i skogen och snokade så antar det börjat tina fram saker där då dom inte varit där på hela vintern förut =)

2014-02-20 @ 10:48:35
URL: http://ringvalley.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?