My kitchen :)

Vi har som sagt renoverat en del i köket. Alla skåpsluckor och dörrar var trägula och det var gammalt beige kakel med blommor, ja allt var gammalt och fult. Nu kör vi bara vitt. Eftersom vi inte vet hur länge vi ska bo i det här huset så lägger vi inte ner en större renovering, det känns meningslöst om vi ändå ska flytta "snart". Dock ville vi ha lite fräscht och fint innan bebbe kommer och så är det ju alltid så mycket trevligare med ett hem som man vill ha det :)
 
 
 
Idag köpte vi en ny köksmöbel, 500 kr på erikshjälpen. Suuuperfint blev det <3 Så jäkla nöjd. Det ända som fattas nu är ett vitt köksbord och stolar, men det kommer framöver.
 
Nya köksmöbeln
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Agnetha

Boar du Linda? ;-) <3 Enda gången jag sett dig skriva om heminredning har det gällg stallet! ;-))
Ni ser ut at bo jättefint! Härligt med stort kök- och vitt är aldrig fel! :-)

Svar: Haha ja nu jädrar är det hemmet jag donar med, stallet är faktiskt orört i år, men med tanke på att man aldrig är där så känns det meningslöst, hästarna står ju bara i hagen och är häst nu :) Men du har helt rätt, det har BARA varit stallet förut och du är inte den enda som lagt märke till det, hela min familj och alla mina vänner hahaha.. men ja vet inte det blir annat nu när man väntar liten, då blev det helt plötsligt så mycket roligare att dona med hemmet :)
mittangsull.blogg.se

2014-12-07 @ 10:05:51



Titti

Åh vad fint ni har!! Roligt med lite nytt :)

Svar: Ja det är skönt, lite fräschare :)
mittangsull.blogg.se

2014-12-08 @ 09:07:03
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?