Plan

Min plan med Fifan är att hon ska få stå en-två dagar nu, och bara få vara häst. Smälta allt, vila upp sig och mysa i vårvädret. Jag tror hon kan behöva det. Med tanke på hur kort tid jag har på mig att bestäma om vi ska anmäla oss till tävling så är det tveksamt om vi kommer vara med, jag har till på fredag på mig så vi får se.
 
Sedan ska jag försöka fortsätta rida henne där vi var, så som vi gjort hitills och finna tillbaka till varandra igen. Under hennes vilodagar kommer jag istället ägna lite tid och Kaera. Borstning, raspning och promenader. Sedan måste jag försöka söka en bra tränare vi kan fara till så har ni några bra tips på instruktörer (bara islandridning) kring västernorrland/jämtland. Hojta!
 
 





Kommentarer
Frida

I mitt stall ska dom ha kurs för Camilla Hed 1-2 maj och dom har en plats kvar om du skulle vara intresserad? Det är ju precis innan tävlingen så kanske blir lite mycket. Jag ska prova rida för Evelina Claesson :)

Svar: Tack för tipset Frida, jag ska verkligen fundera på det, hur ser träningstillfället ut? Det är alltså två dagar? Två pass per dag? Vet du pris?:) Vem är Evelina Claesson :)?
mittangsull.blogg.se

2014-04-21 @ 19:03:42
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Anonym

Sara Ljung (Nälden, Jämtland) är underbar! Hon instruerar med mycket fokus på sits och inverkan och med mycket "positiv förstärkning" (om man kan säga så när det gäller människor? Haha) Har aldrig ridit för en tränare som ger en så mycket självförtroende och uppmuntran innan, har ridit för henne regelbundet i 2 år och jag har hittills aldrig haft ett dåligt ridpass för henne. Jag har precis som du mycket problem med självförtroendet när det gäller ridningen och Sara har hjälpt så otroligt mycket med att stärka det!

Svar: Tack för tipset!! Jag ska verkligen kolla upp henne :D! Låter ju som någon för mig :D
mittangsull.blogg.se

2014-04-21 @ 19:28:05



Frida

Svar: Det är två dagar, tors-fre, och dom brukar rida två pass första dagen två och två och sista dagen rider man ett pass själv. 1900kr, lunch och fika ingår för ryttaren. Evelina känner jag sedan tidigare från Bergeforsen, jag har aldrig ridit för henne men med henne, så jag ska prova och se om jag gillar hennes sätt att lära ut. Hon är väldigt trevlig annars. Hon vill dock att man rider flera samtidigt, men du skulle ju kunna komma till oss isåfall :)

Svar: Okey :)!! Ja vad har hon för tidigare meriter :)?
mittangsull.blogg.se

2014-04-21 @ 21:36:25
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Frida

Svar: Hon har gått på Wången och jag har några kompisar som ridit för henne, hon hade någon kurs genom Kraftur i vintras tror jag också, sen vet jag inte så mycket utan jag känt henne sen jag var liten :)

Svar: Okej :) Ja men det är jätteroligt att man får lite tips för ja behöver finna en ny bra tränare som man kan träna för regelbundet :D!
mittangsull.blogg.se

2014-04-21 @ 21:45:43
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Titti

Vi funderar på att ta upp Jamila en helg till Njurunda framöver. Är det ngt du kan tänkas vilja vara med
På? Fifa å du kan ju bo hos mig om ni vill. Jag har plats för er båda ;)

Svar: Ja men det skulle vara jättekul:D! Du får hemskt gärna hojta till! Vad snäll du är Titti :) När har ni funderat på att ta upp henne i så fall:)?
mittangsull.blogg.se

2014-04-22 @ 19:46:26
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?