Mardrömmen

Jag drömmer skapligt mycket. Flera drömmar varje natt och drömmar som jag kan berätta som om det vore en film. Jag kan även vara medveten om när jag drömmer, såkallad lucida dröm som jag då själv kan styra över, och dessutom hoppa mig ut ur drömmarna. Om jag somnar för bara tio minuter så drömmer jag, om jag oroar mig över något, är uppspelt eller förväntansfull över något så drömmer jag om det. Jag har och är väldigt känd för mina drömmar och mitt drömmande, det är nästan lite otäckt.
 
I alla fall så drömmer jag ofta mardrömar, och inatt drömde jag återigen om hur Kaera skadade sig. Jag finner min lilla häst liggandes i hagen där ena frambenet är vikt onaturligt i 90 grader och tjock som en boll. Jag känner hur det svider i hjärtat av panik och min första tanke är "nu är det kört" och jag drömmer väldigt väldigt ofta om hur mina hästar skadar sig eller dör. Sist drömde jag om Fifan. Hon var inne på kliniken och skulle stanna där ett par dygn, men förmodligen var hoppet ute, hon skulle inte klara sig och var tvungen att avlivas, jag minns hur jag kände den där enorma hjälplösheten, och hur förkrossad jag var, vilken panik och sorg jag kände i bröstet. När jag vaknade ur denna dröm hade jag fortfarande kvar dessa otäcka känslor i kroppen. Och för inte så länge sedan drömde jag om hur Bitter kom i full fart mot mig men går omkull och sliter sönder ena hoven. Usch jag förstår inte varför jag ska drömma sånt här, men jag gör det, väldigt ofta och det gör lika ont varje gång. Och ni vill inte höra om vad jag annars kan drömma om - lite som taget ur en skräckfilm.
 
Nåja benen var hel idag i alla fall!
 
 
 





Kommentarer
Yrsa - Wild Hoofbeats

Gud! När jag läste det där kändes det som om jag själv hade skrivit det!
Precis som du drömmer jag varje natt och ofta flera olika och 96% av gångerna så är det mardrömmar av olika slag. skumma som tusan, borde skriva ner och ge ut en bok, skulle nog sälja som smör haha!
Visste dock inte att de drömmar man kunde "bestäma själv" över kallas lucia drömmar? det var något nytt!

Svar: Haha så har jag tänkt också och alla i min närhet, att jag borde ge ut en bok om mina drömmar, haha snacka om fantasi man har. Vissa drömmar känns så fräna så man tycker de borde finnas en film om det jag drömde :P Haha Ja Lucida drömmar, man kan träna på att drömma lucida drömmar faktiskt, o träna sig till att styra drömmarna. Sista lucida drömmen jag hade så vaknade jag ur min säng och förstod att jag drömde, då tänkte jag "fan bara jag inte tänker på det där nu" jo då, så kom the ring tjejen och kröp under täcket. Fyfan! Usch bort bort, jag lindade in henne i täcket och tänkte bort så försvann hon. Jag försökte komma ur drömmen några gånger men det gick inte, ibland vaknade jag i drömmen igen, såg mig om och tänkte "nu då, är jag vaken nu?" nej för där låg en fön på mitt nattusbord, så jag tog fönjäveln och slängde den i fönstret. Men så blev det ju hål i fönstret, fasen jag måste laga, ja jag kan ju göra allt i min dröm, så jag låssades att jag hade krafter, satte mina händer mot hålet och lagade fönstret. Haha... ja det är lite sjukt.
mittangsull.blogg.se

2014-04-24 @ 07:56:07
URL: http://wildhoofbeats.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?