Snällaste fisen

Gah vad snäll Kaera är. Jag är ganska förbryllad, ska de vara så lättsamma, lugna och snälla unghästarna haha? Hon är förjävla snäll alltså. Står blickstilla när man ska, följer en så snällt bredvid utan att flamsa och tramsa efter annat. Så lugn och så trygg, hon är verkligen jättetrevlig. Lyssnar när jag säger åt henne, hon flyttar undan så lätt och tar för sig så försiktigt och fint, hon varken ifrågasätter eller testar sådär småfult. Idag stod hon på stallgången när vi bytte bandage, hon rörde inte en fena eller tittade sig omkring, trots att vi bytte bandage och tvätta såret på ett nytt ställe med saker överallt, och bredvid utgången. Att vara ensam i stallet ett par timmar är heller ingen fara, hon är så lugn och avslappnad så herregud. Jag tycker hon är helt otrolig, det är en väldigt snäll och lugn häst har jag skaffat mig. Jag skulle nästan kunnat låta ett barn gå med henne. Jag är inte van detta, jag är van mitt lilla silvermonster, man kan nästan tro att det är Fifa som är ynglingen.
 
Hur är din unghäst?
 
Jag är så tacksam över den här hästen <3
 
 
 
 





Kommentarer
Tessan

Hon är så galet vacker! :) bara att tacka och ta emot när dom
Är sådär snälla. Bra uppväxt och lynne, grattis :))

Svar: Ja hon är så fin min bebis ^^ Ja verkligen det stämmer ju till tusen att de blir trevligare, känsligare och "lättsammare" hästar när de får gå orörda i flock.
mittangsull.blogg.se

2013-09-25 @ 09:44:58
URL: http://Thereseflodin.blogg.se



Anonym

Jag håller med dig hon är väldigt snäll och trevlig.. Vilken lättsam häst.. Du har allt i samma packet där, temperament, skönhet och gång :) Njut bara!! ;) Ha de gott

Svar: Ja jag är jättenöjd hihi. Du har också en himla fin häst som jag tror kommer bli kanon, däremot höm höm var hon en ooodåga igår haha jag ska berätta nästa gång vi träffas!
Jaha tyckte du sa att man inte kunde beställa med islandslogga :)? Blir det inte lite för mycket text och så då? Får kika på den när du får den :)
mittangsull.blogg.se

2013-09-25 @ 10:14:15
URL: http://solliljans.blogg.se



Erika Pettersson

Hon är så fin. :)
Härligt att hon är så himla lugn av sig.

Raski vet du ju det mesta om.
Men är förvånad hur lång hon är på nya stället.
Så himla skönt, dock är hon något orolig vid uteritter, så har inte vågat rida ensam ännu.
men vi har o andra sidan inte stått där mer än 1½ vecka ännu. :P

Svar: Ja :)!!
Jasså vad skönt att hon verkar ha fötterna på jorden där på det nya stället, hon verkar ha tagit det bra med andra ord:))

Nya platser mycket att titta på, de är så olika hästarna och Raski kanske är en sån som vill ha lite kontroll på omgivningen :)
mittangsull.blogg.se

2013-09-25 @ 12:18:44
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Agnetha -

Klart hon är snäll när hon har en snäll och fin matte som älskar henne och ser till att hon får det allra bästa. <3

Svar: Haha men då, vad goa folk är mot mig, snäll o snäll då brukar jag svara att jag kan vara en odåga jag med ;) Ne men det är väl lite så att hästarna speglar en själv, fast då är det ju märkligt att jag har tre helt olika individer ^^
mittangsull.blogg.se

2013-09-25 @ 12:55:49
URL: http://agnethagothe.se



Erika Pettersson

SV:
Jo de vill hon allt. :P
Hon testar en del på uteritterna även med sällskap, men de släpper nog med tiden. :)

2013-09-25 @ 15:42:06
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?