Skyfall

Hua det ska vara skyfall hela natten och hela nästa dag, det ska bara vräka ner!! Jag vill hemskt gärna ta in alla tre, känner att det är i behov av det men kan ju inte för då blir minstingen själv. Måste göra lite klart för några att den minsta lusen (fuxen) är INTE min, tror det blivit lite missförstånd hos vissa :)
 
Kaera ska stå inne i natt och en del imorgon just för att bandaget inte ska vara blött hela tiden, då fanns risk för svamp och skit. Fifa vill jag gärna också ta in då hon skulle behöva vara ifrån maten lite, det matvraket, sedan tycker hon det är så skönt att få komma in och sova, hon lägger sig på en gång. Bitter vill jag ju också ta in för han är så frusen, nu går han med regntäcke på sig stackarn som sätter päls så sent. Så alla är ju beroende av att komma in, och jag vill gärna ta in dom och bädda om när det är sånt oväder  även om de överlever:P så synd att det inte funkar =/ Men längre fram är det nog inte så mycket till val så det måste lösas, planen var att jag skulle ha chansen att äntligen ta in alla mina hästar och äntligen fick jag mig ett stall :) Efter alla år, då tycker jag att jag faktiskt var värd det efter att ha bott ute med hästarna sååå lääänge :) Så det är bara såå toppen! Finally!
 
Mitt första utrymme för något alls var ett rum lika stort som en halvmeter åt alla håll. Det var det ända jag hade från början, där fick en sadel, några borstar och något täcke plats. Hästarna gick i en helt ok stor hage med ett litet vindskydd vilket inte ens var vårt. En skruttig sadel, ett gammalt träns, ett täcke och ett par borstar plus två hästar (en lånad). Det var det "ända" jag ägde ett bra tag. Sedan har man byggt upp det succesivt efter varje år.
 
 
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Jag ska försöka skynda på att fixa så sparvögat kan flytta :) Inte för att de hjälper ikväll men lär bli mera regn.. ska kolla lite om jag kan fixa en nödlösning så kanske jag kan flytta hebbe tidigare. Ska forska lite djupare i det i helgen Såå typiskt svalan vandra vidare :/ Du har verkligen ett jättemysigt å fint stall de har du gjort bra Linda, tack för lånet av stallgången ..

Svar: Jaha du tänkte ta hem henne? Ne men för tillfället får det vara som det är, dom dör ju inte, tänkte flytta över lillfisen och Bitter till stor hagen nu snart så de kan gå in under vindskyddet iaf, då har de ju nått skydd, ps din fis rymde häromdagen den rackarn ^^ hann inte stänga under tråden så kröp hon under så gladeligen, hon är allt för smart och lurig din bebis ^^. Ja synd med Svalis :(
mittangsull.blogg.se

2013-09-17 @ 20:55:22
URL: http://solliljans.blogg.se



Agnetha -

Det är guld värt med stall. Tänkte på det när jag tog in Wilmer i morse. Sen gjorde jag tabben att ta på honom ett fleecetäcke i stallet. Välisolerat och fint stall, han höll på att dö av värmeslag när jag kom ut till honom nu på eftermiddagen. ;-p

Nu ska jag vara så där näsvis igen, men vet du jag läste en artikel från England. Sensmoralen i artikeln var att det inte hjälper att ta in hästar från betet. Då äter de bara mer när de väl är ute. Det bästa sättet att minska på intaget var att se till att de hade en jämn tillgång. Fast jag vet inte vem som gjort studien eller så... Det beror nog helt på vilken typ av häst också. :-p

Svar: Det har jag också hört men tror inte på det när det kommer till min häst, för hon hetsäter vilket som :) Hon har gått i stora sommarhagen på fritt bete i över en månad nu och hon äter hela hela hela tiden, så om hon står inne över natten så må de hjälpa bra mycket med tanke på att hon äter JÄMT ;)

Ja jag måste ha stalldörren öppen annars dör dom av hetta :)
mittangsull.blogg.se

2013-09-18 @ 16:04:46
URL: http://agnethagothe.se



Agnetha

Haha, ja precis som min förra häst. Hon vräkte i sig allt hon kunde tugga, inkl. vissna löv och hon slutade liksom aldrig .. ;))

Svar: Haha Fifa är likadan, ibland hänger det rötter ur munnen på henne, tokhäst!!! Hon äter och äter, jag ser henne aldrig göra något annat, de andra kan vila, lufsa runt eller greja med något annat, men Fifa hon bara äter, tjockis!
Wilmer då, är han ett matvrak:P?
mittangsull.blogg.se

2013-09-18 @ 18:42:41
URL: http://agnethagothe.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?