Hästpornografi

Eller vad är det frågan om när jag måste slänga upp kameran mitt framför puppa på hästen min som egentligen bör få sin privata tid i den geggiga brunsten och ständiga flirten med den ända karln i hagen som verkar duglig, men ack så ofunkbar! Hemska matte som MÅSTE uppdatera allt, finns inga gränser???
 
 
Ja den uppdatering jag tänkte ge förutom att förstöra min hästs privatliv var att hon går runt och låter som en liten gris och terrar Bitter som inte verkar fatta någonting och flyr för sitt liv.
 





Kommentarer
Erika Pettersson

Haha brunstigt sto? ;)

2013-09-19 @ 09:24:36
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Alexandra

Hahah pilsksto!

2013-09-19 @ 11:04:39
URL: http://alexaka.blogg.se



Elli

SV: Jag vill ha egen men just nu rider jag världens bästaste Freyja minst två dagar i veckan beroende på om hennes ägare vill ha mer hjälp eller inte :)

Hihi, Freyja brunstar jätte mkt när det går valacker i samma hage men går hon ensam så struntar hon i de :P Hon och ett annat sto i hagen hjälptes åt i somras att klättra på varandra -.-' Hon e lite lösaktig den där Fläckigafaran(Freyja) :)

Svar: Vad kul att du har en häst att rida och ta hand om i alla fall :) Duu.. såg att du gillade den där nya daimgodisen:)? Ja har ätit mig less på dom för jag blev helt tokig i dom haha
mittangsull.blogg.se

2013-09-19 @ 21:41:18
URL: http://wirrie-bell.blogspot.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?