Det viktigaste

Det spelar ingen roll vad för häst man har så länge man är lycklig, så länge man har roligt och älskar sin häst. Tänk vad underbart att få känna så! Tänk vad underbart att ha sin själsfrände vid sin sida och uppleva en sån enorm lycka oberoende vad det är för typ av häst. Tänk vad lyckligt lottad ni där ute är som känner så, då har man ju verkligen lyckats!
 
Det finns dom som sitter där uppe på hästryggen värd en förmögenhet men som inte har den personliga och kärleksfulla kontakten. Lyckan kan sitta i att man har en flott och lovande tävlingshäst, men det kan fortfarande saknas ett kärleksfullt band mellan häst och ryttare.
 
Jag blir så glad över dom som är så lycklig tillsammans med sin häst, de som har ett sådan personlig och stark kontakt. Tänk när man var barn, då var lyckan endast att få vara tillsammans med sin vän, det spelade ingen roll hur hästen gick eller vad den kunde, så länge man hade roligt ilag var allt helt perfekt. Jag tror att kunskap inte enbart ger lycka, jag tror att kunskap även kan släcka en del av glädjen. Ju mer man kan dessto mer kräver man oftast av sig själv och hästen, ju mer "fel" vet man och ju mer "rätt". Som barn, jag i alla fall, visste man inte om hästen gick rätt eller fel, vi bara red på och hade roligt. Det man inte vet lider man inte av, lite så tänker jag.

Man måste försöka balansera det där med kunskapen, jag tycker det är jättesvårt, jag har svårt att finna glädje om Fifa känns helt blä, ibland önskar man att man vore barn igen, men som tur är är jag ju så förälskad i min lilla häst så det är inte sant, hon ger mig sådan glädje trots att vi kan ha svackor, bara av att hon finns hos mig bringar lycka <3 och så känner jag ju både för Bitter och Kaera, och min lilla underbara finaste Elmo såklart. Så länge man älskar och trivs med sina djur så har man vunnit mycket.. tycker jag.
 
 
 
 
 





Kommentarer
Erika

Håller med dig.
Som Raski kanske inte är världen bästa ponny i andras ögon, men i mina är on värld en förmögenhet. :)
Älskar min lilla ponny.

2013-09-02 @ 10:26:54
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Tove

Jag håller verkligen med dig! Hade inte jag och Raudur klickat så bra så hade jag inte köpt honom, jag hade inte ens planer på att köpa häst i det stadiet. Jag kunde helt enkelt inte sluta le när jag satt på den tussbollen :)
Samma sak med Hektor, jag har verkligen fastnat för hans "lite" speciella temperament ;)

Svar: Åh vad underbart! SÅ ska det ju vara annars tror inte jag det funkar helt ärligt i längden )=
mittangsull.blogg.se

2013-09-02 @ 20:21:55
URL: http://raudur.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?