Väx på du!

Det kommer bli riktigt roligt att se Kaera växa. Jag är så nyfiken hur stor hon kommer bli, helt klart större än Fifa då hon redan nu växt om henne. Det är väl hur spännande som helst att se de små utvecklas! Hur ser era små ut i dagsläget? Blir de små, medel, stor :)?
 
Bitter och Kaera - inte tycker jag hon ser så liten ut bredvid min svarte springare ;)
 
 





Kommentarer
Titti

Laki blir nog en rejäl bit han... Om han fortsätter växa i samma takt iallafall :) Kaera ser ut att inte va så liten hon heller :)

Svar: Kul :D! De ska vara stora tycker jag ;) Fast det är bra att de finns små också, kan man variera, Fifa är inte speciellt stor-pluttan min! Hur går det med Baldur föresten:)?
mittangsull.blogg.se

2013-10-07 @ 07:01:33
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Paulina - Paulinas.se

Älskar stora islandshästar! :)

På gården där jag bor har vi några riktigt stora ettåringar och två-treåringar. Överlag tror jag att islandshästarna blir större, på gott och ont :)

Svar: Jajamensan låter inte helt fel:) Ja jag gillar när de är stora jag. Har ju redan en liten så då kan man ju få både och tycker jag ^^ Ja jag tror också de blir allt större, sportmodellen börjar nästan utrota den där urhästen, idag vill man ha smärta stora islandshästar och det är väl det jag själv gillar också, men samtidigt vill man ju bevara urhästen :)
mittangsull.blogg.se

2013-10-07 @ 19:54:38
URL: http://paulinas.se



Titti

Sv:Jo det går bra. Bara det att min axel sabbar allt hela tiden. Blir galen. Å nej jag ska inte tävla ;) Mina nerver fixar inte det haha. Gjort klart tävlingsbiten tror jag... Å då har jag inte tävlat sen jag var i din ålder :)

Svar: Jasså :) Ne jag har inte heller nerver för att tävla men likt förbannat utsätter jag mig för det ändå haha, men en liten kravlös vintertölt kunde kanske vara nått för er :)?
mittangsull.blogg.se

2013-10-10 @ 07:43:27
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?