Men Fifa!

Vid det gröna X står jag med maten åt Fifa. Det är där jag utfodrar för tillfället då höbalen är mittemot i den andra hagen. Däremot är Fifa vid det röda X. Nu har jag försökt rita hagen- haha jah kanske inte helt korrekt skissat men den ser typ någolunda ut så. Som ett U. De kan alltså stå på varsin sida av hagen och se varandra på långt håll även fast de är i samma hage.
 
Idag stod jag då på grön X och Fifa på röd X. Jag ropa och ropa, skramla med hinken. Fifa spetsade öronen och gick runt på sitt ställe, tittade förväntansfullt på mig, men hon tänkte liksom inte gå runt? Gaah! Såhär dumma är dom ibland, de vet att de kan gå runt men likt förbannat står de där på andra sidan och blänger sorgset på mig. Jag var lika tjurig som Fifa och stod kvar ett bra tag- i hopp om att min ponny skulle ta valet att gå runt, meeen icke.
- Koooom och hämta mig!
 
Ja det var bara för mig att lämna maten och knata uppöver där Fifa stod. Åh vad glad hon var att se mig!
- Men du din tok, följ med här nu.
Så fick JAG gå igenom hela hagen och visa vart hon skulle gå. Knäppa häst, men hon följde med bakom så glatt hon, sprang och studsade bredvid gjorde hon också när jag fick för mig att springa emellanåt, hon är ju rolig på det viset, då hon som en hund gladeligen hänger på, men att jag ska behöva gå tillsammans med henne till andra sidan genom hagen? Okej om jag måste leda henne dit men nu behövde jag ju bara gå upp till henne och tillbaka, det kunde hon inte göra själv? Toka!!! :) Min ÄLSKADE toka.

 





Kommentarer
Erika Pettersson

Haha!
Hon ville att du skulle motionera lite. :)

2013-10-10 @ 21:21:02
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?