Ett tonårsliv

Ja nu märker man att man har små tonåringar i hagen. Man kommer upp för att morgonfodra med lite hö och slänga in småttingarna i hagen där balen står, men det jag möts av är två små som ligger och sjusover i gräset. Kaera har bullat ihop sig så gott och Sollilja ligger raklång, de märker inte ens att jag och Elmo kommer. De reagerar knappt när jag ropar till dom heller. Fifa och Bitter traskar troget längs tråden bredvid mig, sugna på lite frukost. När jag väl donar och slänger in hö till dom så ligger fortfarande de små och sover längst bort. Jag ropar och ropar att nu får ni kliva upp tjejer, men nej, ingen reaktion, de vrir bara öronen mot mig men visar tydligt att det är alldeles för tidigt för att kliva upp. "Klockan är ju tio på förmiddagen!! Den där människan må vara alldeles slint i huvudet!"
 
Tillslut efter mitt eviga tjat kliver Sollilja motvilligt upp och traskar bort mot oss andra, men Kaera ligger kvar långt där borta och kikar lite lurt på oss, hon ska då inte upp, "Är matte inte riktig eller???" Sollilja går först till Fifa för hon har upptäckt att silverdamen tuggar på något intressant "la la så traskar vi bara fram" och hej och hopp så förvandlas Fifa till en drake och ben sprattlar över allt "Är du inte klok eller, har du ingen hyfs?? Skaffa dig en egen tuss odåga!" Sollilja flyger snabbt som en raket åt ett annat håll. Jag hämtar henne med raska steg och tar in henne till den andra hagen där hon kan käka på balen bäst hon vill. Kaera har hitills inte visat ett intresse av att kliva upp, hon tittar bara sådär mysigt på mig.
- Kom nu Kaera du måste upp nu!! Ropar jag. Jag ser hur hon blänger på mig i väntan på att jag ska ge upp och gå hem, men snart börjar hon till att röra på sin runda lilla kropp "Ja ja okej då"  och så rullar hon några många varv i gräset och sprattlar med benen i luften nästan för att protestera lite till innan hon masar sig fram till mig för att få komma in till Sollilja.
 
Väl vid balen börjar de knapra båda två, det låter så gott när de tuggar i sig höet. Däremor så verkar Solis vara intresserad i fem minuter sedan säger hon "Blää vad är det här för skit" och tuggar gamgräs istället.
 
Tonåringar!
 
 
Tuffa tider
 
 





Kommentarer
Rebecca

hahaha "odåga" måste vara det fulaste ordet som finns :D

Svar: Haha jasså, ja hon var nog en liten odåga där ;)
mittangsull.blogg.se

2013-10-01 @ 12:21:49
URL: http://rebmj.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?