Film: Hältan

Vi filmade Kaeras hälta när hon gjort sig illa. Jag vet inte vad som hände men förmodligen en sträckning, det var ju ganska halt och hårt i hagen. Hon ville som sagt då inte stödja på vänster bakben, hon satte endast i toppen av tån och hoppade framåt. Hon var rejält halt och hade verkligen besvärligt att gå, hon andades tungt vid varje steg och nickade med huvudet, hon hade rätt ont med andra ord. Meeen det var bara en sträckning för bara efter två - tre dagar kan man säga att hältan var som bortblåst. Skönt att man vågar gå på magkänslan och testa sig fram vad som är det bästa. Boxvila i fyra dagar samt små promenader varje dag med lindade bakben - sedan blev hon pigg och frisk som en nötkärna!
 
Hoppas det är slut med en massa skador och elände nu ett tag. Ge mig en hyfsad lugn jul i alla fall! Nu så, ska jag visa filmerna i alla fall. Första filmen är dagen efter hon gjorde sig illa. Där haltar hon inte så farligt mycket om man jämför med hur hon hoppade fram dagen innan, men man ser ju att hon fortfarande har det besvärligt. Är man observant så blir rörelsen bättre mot slutet i filmen ju mer hon rör på sig. Den andra filmen är från dag tre och fyra. 
 
Kolla i HD :)
 
 

Kommentarer
Ida Klausner

Skönt att de blev bra så snabbt ändå! :) Men shit va mycket snö du har, här är de ju helt bart ännu!

Svar: Ja verkligen :) Ja fast den här snön är borta nu!! :O
mittangsull.blogg.se

2013-11-28 @ 09:21:20
URL: http://idaklausner.blogg.seAnonym

Men lilla kajan ;) oj vad halt hon var.. hon har otur med benen lilla tjejen! Vi har oflyt med djuren..

Svar: Och haltare var hon :O! Ja verkligen.. hoppas hon håller sig helskinnad nu framöver
mittangsull.blogg.se

2013-11-28 @ 16:24:39Yrsa

Oj så stor hon var redan, tycker hon ser mindre ut på bilderna :) Men snön... varför kommer den aldrig söderut för..

Svar: Hehe ja hon är rätt stor :)! Det gillas! Hehe den där snön försvann igår :( Så vi har det rätt tråkigt här hemma. Fick snöstorm i morse men del smalt bort
mittangsull.blogg.se

2013-11-28 @ 17:15:50
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?