........

På ett sätt känns det faktiskt ganska skönt att bloggen är låst för offentliga. Jag har hitills bara gett mitt lösen och namn till två vänner. Jag har redan fått några mail från trogna läsare att de vill kunna komma in på min blogg. Det känns ju både och för jag vet ju att jag har läsare som gillar att läsa det jag skriver och jag kommer sakna många av dom, men samtidigt känner jag att bloggen tar för mycket energi och trycker ner onödiga känslor i min kropp. Jag önskar att jag inte påverkades så som jag gör, men det gör jag, och jag fattar inte varför. 
 
Kommer jag svara på mina läsares mail? Jag vet inte, tanken var att jag bara poff skulle försvinna och att jag skulle lämna allt bakom mig utan några spår, antingen för alltid eller för ett tag. Jag tar det som det kommer. Rätt som det är kommer jag inte kunna hålla mig från att låsa upp bloggen igen för den är en viktig sak för mig, men jag hoppas jag kan hålla fingrarna i styr.
 
Idag kommer jag Martin och Elmo fara till fjällen. Det ska bli underbart! <3 Har längtat som en dåre. Sista dagen för mig idag på praktiken. Det känns både och faktiskt, man kunde önska at man fick jobb där i framtiden. Ja vi får väl se vad som händer, just nu tänker jag bara ta dagen som den kommer...





Kommentarer
Ericaq

Attans om vi bara är två som kan läsa så kan jag ju inte kommentera anonymt för du kommer ju veta ändå, fuck!! ;-) hahaha..

Svar: Hahaha ni är ju störda ;)
mittangsull.blogg.se

2013-11-29 @ 08:42:56



Jennifer

Erica! Vi får kommentera anonymt båda två så får hon gissa vilken utav oss som skrivit! ;)

2013-11-29 @ 12:19:25



Anonym

Ja bra jennifee!! Då kan vi yäcka varandras ryggar :)

2013-11-29 @ 12:33:07




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?