Björk

Björk i ett stall är hur fint som helst! Björk överhuvudtaget är väldigt fint att dekorera med men i ett stall skulle det vara ypperligt, tänk små ljuslyktor av björk. Dock är det väl inte det ultimata att tända ljus i ett stall och speciellt inte i björk material, däremot så finns det ju eldrivna värmeljus man kan sätta i lyktorna för att få den där mysiga lilla ljus stämningen i stallet.
 
Sätta lyktorna fint i rad på en liten hylla med kanske granris som duk. Eller varför inte sätta en lykta vid varje trappstegs kant i stallet om man nu skulle ha en trappa. Ett litet bord som lyses upp av en fin björklykta eller de som har djupare fönsterbrädor - där hade lyktorna varit kanontjusiga, det finns även supersöta björkkrukor man kan sätta en fin blomma i eller varför inte lite granris eller enris! Det går att tjusa till stallet bara man har lite fantasi. Nu har jag bara tagit exempel på lyktor men det finns massvis med annat man kan pynta med i björk. Jag har några fler ideér när det kommer till pynt i stallet och jag kommer absolut återkomma och visa vad jag gjort.
 
Här har jag funnit fina björklyktor, jag har bara hämtat dom på google men söker man lite med tålamod så kan man finna webbshoppar som säljer fint björkpynt. Jag vet att Åhlens har björklyktor.
 
 
Dessa två helt simpla lyktorna finns att köpa på Åhlens.
 
 
 
 
Eldrivna värmeljus
 
 
 
 
 





Kommentarer
Erika Pettersson

Åh va fint. :)

Svar: Ja eller hur :)
mittangsull.blogg.se

2013-11-09 @ 13:52:07
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Ida Klausner

Väldigt fint! Men som du säger - skulle aldrig våga ha levande ljus i ett stall så det får nog bli batteridrivna isf :)

Svar: Ja men precis, hua skulle aldrig våga, inte ens en liten stund heller om jag själv skulle vara i stallet..
mittangsull.blogg.se

2013-11-09 @ 17:57:56
URL: http://idaklausner.blogg.se



Yrsa

Jag försökte vara tydlig i inlägget men det gick antagligen inte helt fram.

Jag vill vara ensam just för att jag vill ha 100% koll. vet inte varför, men jag är van vid att alltid göra allting själv, så det är väl en vana? Har andra i stallet, men ingen som jag skulle vilja be om hjälp, och min sambo... ja han kan om man lyckas övertala honom.
Men skulle som sagt inte välja den vägen.

Sen gör ju alla olika, jag är lugnare och mer i nuet om jag är ensam, blir typ stressad av att ha en till runt mig vilket då också påverkar hästen negativt.

Jag påbörjade inridnignen (från start till att jag red i skritt, både i paddock o ut innan jag slutade) på några unghästar när jag jobbade med hästar, och var då alltid själv i stallet och hade bara mig själv att ty mig till. Kan ha påverkat. :)

Svar: Jajjamensan undrade bara om det var så att du var ensam och därav fick göra allt själv :) Att du inte hade nå val, men då förstår ja bättre :)
Jag hade nog inte klarat mig utan hjälp vid vissa situationer. Exempelvis när jag skulle lära Kaera att bli ledd. Fanns inte en chans att jag fick fram henne om ingen gick bakom och "jagade på" det är väl rätt vanligt att man har någon bakom som driver fram osäkra eller sega unghästar.

Men funkar allt utan att man måste vara minst två så är väl det bra :)
mittangsull.blogg.se

2013-11-09 @ 17:58:05
URL: http://wildhoofbeats.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?