Where is the spring?

Detta är inte klokt alltså. Var är våren? Var är värmen? Var är det gröna sköna? Varje år har vi släppt hästarna på bete kring 15 maj, nu är vi inne på 3 maj och det är kallt, inget har slagit ut, någon tussilago och blåsippa finns men det räknas inte. Snön är givetvis borta sedan ett tag men det behövs ju värme för sjutton. Jag blir faktiskt lite orolig när jag går tillbaka ett år i bloggen då har jag inlägg där jag låter hästarna vänja sig vid grönt om dagarna vid den här tiden, nu finns inte ett enda grönt grässtrå.
 
Jag undrar jag vad det kommer att bli för sommar i år och NÄR den kommer. Höet börjar bli dåligt vid den här tiden, det är så pass varmt ändå att det börjar bildas en process i balarna och visst det gör det ju varenda vår men då har det varit så pass att vi snart kan släppa kusarna på bete, men i år blir det nog i slutet av maj början på juni skulle jag tro. Typiskt!
 
Är det någon som har värme och utslagna träd??
6 maj förra året.
 
 
 





Kommentarer
Jennifer

Ja jag är verkligen jättebrydd, man hittar några gröna strån som söker sig upp när man går i hagen och krattar men mycket är det då inte =/ Jag tror att dom där härliga somrarna man upplevde som barn är förbi, nu blir det blåsiga, kalla och regniga somrar framöver =( Btw, skulle vilja ha hjälp utav en fotograf någon dag när solen skiner om du känner dig manad ;) Fotbollsplanen här har ju tinat upp nu så skulle vilja få några fina ridbilder/filmer framöver =)

2013-05-03 @ 19:01:06



Frida

Det går verkligen långsamt. Men här börjar gräset bli grönt och träden har fått knoppar, fortsätter det bara nu så kommer nog löven snart :)

2013-05-04 @ 22:36:59
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?