Men Fifa är ändå bäst

Tjo och tjim. De senaste ridpassen på världens bästa Fifa har gått kanonbra, hon är så fiiin. Har tränat för Lina också, det gick kanon. Dock har jag liiite bloggtorka, iaf på ridningens detaljer så jag ger mig där men det är sååå underbart att rida min docka.
 
Jahapp så nu har jag ridit henne nästan sju dagar tror jag i sträck! Shit! Åh bananas imorgon måste hon få vila såklart, men hur sjutton ska jag klara mig utan henne en dag? Ooooh kommer bli tokig, måtte det bli fredag så jag och hon kan ut och arbeta igen, jag har verkligen Fifa-beroende, och när hon har sina vilodagar vill jag inte störa henne med annan typ av träning som tricks eller så, utan jag vill att både kropp och sinne ska få vara i fred och vila.
 
Vilken tur att jag får börja rida Svala lite igen, även om det inte alls är desamma som att rida sin egna underbara häst, för inget slår tiden med Fifa alltså, men ridningen med Svala kan nog lugna ner mig ett par hekto. Red Djasn igår igen, flera månader sedan jag red henne sist. Jag och Lina red ut men den uteritten blev ändrad till plan istället, för fyfasen vad rädd jag var, pinsamt men alltså shit hästen hade så myckt krut och jag kunde verkligen inte rida henne helt sjukt! Fattar inte riktigt vad det var med mig heller, jag har ju ridit henne förut utan problem mene.. ah Lina har ju ridit fram energin i henne kan jag säga.
 
Snäll häst absolut men den där energin och framåtanda är jag inte van vid sedan är hon så jääädra känslig, ju mer man spänner sig desto värre blev det och ju värre det blev detso mer spännde jag mig. Lina hon skrattade samtidigt som jag ropade efter hjälp i "förtvivlan" men ändå i skratt emellnåt för allt kändes så flumigt hahah herregud, och då har jag bara haft heta hästar innan Fifa. Dock blev det tryggare när jag väl fick rida runt henne i paddocken, då tröck jag på i all världens töltfart så det var ju lite fränt. Sjöfn fick jag också rida, hon är såå mysig, välriden och trygg måste jag säga. Fast... inget slår Fifa, det är som fisken i vattnet det.
 
Lina och räser Djasn
 
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?