Update

Tjo och tjim
 
Länge sedan jag skrev något om ridpassen, jag vet inte jag är inte så bloggmotiverad och är väl inte så glad i att lägga ut hela mitt och Fifas liv i bloggen längre. Är lite hemlighetsfull nu mer..
 
I alla fall känns det som att något sitter fast, jag vet inte men något är det, om jag kan få till det med mer ridning eller fara till kiropraktor vet jag inte, men det är inget fel på hästen så.. men det känns som att det skulle behöva släppa något. Tölten är ju absolut inte lika fin som förr, hon tappar ganska lätt takten nu mer och det känns inte som att jag får RIDA RIDA henne där. Galoppen är fram och tillbaka men helt klart på rätt spår, traven också och skritten går inte att klaga på. Det är väl så att det är upp och ner, hit och dit med gångarterna, haaaah men tölten som är min favorit, vill ha tillbaka :)!!
 
Nu framöver blir det nog mycket uteritter, har blivit väldigt fokus på arbete på plan ett tag, det ska vi förstås fortsätta med men vi vill även njuta av lite sommarbus. Så lååånga äventyrliga ritter ska vi göra och mysa en massa. Är så sugen på att hoppa lite också, tjoooh min häst älskar ju det, hej och hå välkommen sommaren!!
 
 
 





Kommentarer
Erika Pettersson

Sluta vara så hemlighetsfull. ;)
Vill vill ju läsa och veta allt!! :D

2013-06-15 @ 11:13:37
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?