Ni som tävlar

Tänk vad jag ser upp till er som törs komma ut på tävlingsbanan. Strongt och modigt, kanske gör jag för stor sak av det hela, men oavsett, jag ger verkligen en eloge och tummen upp till er som tävlar och ännu mer ni som klarar av att prestera på topp och få fram hästens finaste sida! Ja menar alla de nerver i kroppen, kanske nya platser, prestationsångest, massor med folk och hästar, stress.. ja menar det kan ju vara mycket kring tävling som både påverkar och påfrestar, jag tycker man gör det jäkligt bra som tar sig ut på tävlingsbanan och gör det bästa av det. Jag har aldrig någonsin tävlat I NÅGOT, inte i någon annan sport, aldrig med hunden eller någon lektävling som exempelvis brännboll. Jag har ingen aning om hur det är att tävla men jag är skitnervös men ändå förväntansfull. Så jag bockar och bugar mig för er som tävlar.
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
cia

Det är kul att tävla om man har rätt "tänk" se till att ha kul och lyssna på hästen, är du glad komma din häst vare ännu gladare och då komma man dansa fram på banan :)

2013-01-24 @ 18:55:38
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se



ERIKA ENROTH

Åh isisar är ju bara för underbara <3 Jobba själv med dom ett tag för några år sedan=)

2013-01-24 @ 19:00:00
URL: http://erikaenroth.com/



Lizette

Att tävla är det roligaste som finns! Det gör att man alltid har mål att träna emot. Tror inte jag skulle ha häst, om jag inte kunde tävla.
Alla blir nervös på ett eller annat sätt, men det är bra också, man blir x-tra fokuserad. Jag har tävlat i ca 24 år!!! Jag blir fortfarande lite nervös!

2013-01-24 @ 19:38:40
URL: http://lizettepadellaro.blogg.se



Erika

Det är kul med tävling, men jag är oxå väldigt feg av mig.
Men ska tusan försöka komma ut på skoj tävlingar i år alltså. :)

2013-01-24 @ 19:45:28
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Victoria

fin blogg! kolla gärna våran. kram :)

2013-01-24 @ 19:51:46
URL: http://vrsare.blogg.se



Julia - bildtävling på bloggen!

Jag blir också nervös som tusan!

2013-01-24 @ 20:13:38
URL: http://ohjuliet.blogg.se



rebecca

Meeen då. Tänk som jag: Det kan inte gå sämre än sämst!! Då går det oftast ganska bra;) Jag ska ju vara med på vintermästerskapen med nott, men eftersom hon är så ung och eftersom det blir debut så är det enda kravet att hon går runt banan och inte blir rädd för något, ex publiken eller musiken osv..

Man tävlar för att se utveckling, inte mot dom andra men självklart finns det dom som vill ha rosett varje tävling och tävlar mot dom andra- men så tänker inte jag! Det viktigaste är att man utvecklas med sin häst och får papper på det :D kram!

2013-01-24 @ 20:41:54
URL: http://rebmj.blogg.se



Alice

Visst är det nervöst ibland, men såå värt det när man kommer ut på banan för då är det SÅ KUL!

2013-01-24 @ 22:05:40
URL: http://vildochvacker.blogg.se/



Nina Liljedahl

Jag håller med dig! Jag är inte heller någon tävlingsmänniska, jag är rädd för publiken och gillar inte att vara i centrum.
Men jag tycker att det ska bli jätteroligt att du ska tävla! Då lovar jag att hålla alla fingrar och tår jag har :-D

2013-01-25 @ 08:29:42
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Karin

Jag håller med dig, ser upp till de som tävlar och lyckas få hästarna att prestera sådär bra, i alla väder.
Jag tror att det kommer gå kanonbra för dig och Fifa. Nervös blir man och det blir aldrig som man tänkt sig, men efteråt känns det himla bra. Se det som ett träningstillfälle. De flesta hästar gillar att visa upp sig och Fifa verkar ju vara en sådan häst. =)

Vår bästa Beris gillar inte att visa upp sig, han preseterar bäst i skogen. Pappa och han skulle tävla en gång och ställde upp i ett travrejs för skojs skull. Traven var då hans bästa gångart. Men det hade han glömt och tog sig runt i en skruttig grisepass... :P
Men det var många år sedan, jag har tävlat småtävlingar med honom efteråt och då har han visat sig från en lite bättre sida. =)

2013-01-25 @ 14:11:11
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Anna

Usch, gillar inte publiken och förväntningarna på en tävling! Ändå har jag tävlat en hel del :p

2013-01-26 @ 11:33:16
URL: http://kyngala.blogg.se



tanja

Det är inte roligt att tävla när det går dåligt men det är en del av det hela man måste lära sig. Man utvecklar sig enormt mycket som ryttare att börja kräva lite mer av sig själv, tex att kunna rida lika bra hemma som på borta plan när alla kollar. En långlärdom. Tyvärr lite läskig men också så rolig:)!! Ser framemot vintertölten med dig!!:D

2013-01-26 @ 16:46:45
URL: http://fillstastallet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?