Kluven!

Jag funderar och funderar, kluven och kan inte bestäma mig. Ska jag verkligen betäcka Fifa i år? Jag vill så gärna hålla igång ridningen nu när vi äntligen har kommit igång, o andra sidan så kommer jag få vänta gryyymt länge på det efterlängtade fölet om jag drar ut på det mer och mer. Sen vilken hingst? Det är mycket pengar, känner jag för att lägga ut så grymt mycket? Det vore underbart med ett föl men jag är så kluven hur jag ska göra i vår alltså.
 
Om det blir bebis, kanske blir det en resa till..
 
 





Kommentarer
Agnetha

Jag skulle vänta om jag var du. det känns som att ridningen o träningen är rätt viktig för dig nu. Ni kanske kan vara mammalediga tillsammans om nåt år när du är klar i skolan? :) är det ett föl/unghäst du vill ha generellt så kan du ju köpa en, de är ruskigt billiga nu, även fina ena. Men jag misstänker att du vill ha ett Fifa föl...;)

2013-01-21 @ 18:20:56
URL: http://agnethag.bloggplatsen.se/



rebecca

Åhh, jag vet hur det är..

2013-01-21 @ 19:59:53
URL: http://rebmj.blogg.se



Josefine

Vet hur sugen du är och fölisar är ju SÅÅÅ kul! :D MEN jag hade väntat något år om jag var du och hållt igång ridningen. Verkar som det börjar släppa för er och ni utvecklas så fint så jag hade iaf velat hålla igång det! Och som föregående talare känns det som ridning och träning är viktig för dig nu! :) bara en tanke, är ju kul med fölis också såklart.

2013-01-21 @ 21:43:40
URL: http://Isbitarna.se



Julia

Gå efter magkänslan!

2013-01-21 @ 22:50:03
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Erika

Hum förstår din längtan efter föl eftersom jag själv är sugen på o ta föl på Raski i fram tiden, men jag har ju inte möjligheten ekonomiskt just nu.

Men min första tanke nu när jag läst inlägget är vänta.
Satsa på ridning, träning och få henne bättre i ridningen o allt.. sen ta föl, hon är ju ung och har ju hela livet framför sig.
men lång väntan blir de visserligen då.

Så som en skrev gå på magkänslan bara du som vet vad du vill, om du har råd, om du har tid, om du vill lägga ridningen åt sidan en period. :)

2013-01-22 @ 07:11:57
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Lizette

Vi var nära att betäcka vårdat varmblodssto, men när det inte tog sig, bestämde vi att det är faktiskt billigare att köpa en ny häst. Dessutom vet man vad man får då!
Fast jag förstår ju känslan och tjusningen med ett eget föl.....

2013-01-22 @ 07:56:07
URL: http://lizettepadellaro.blogg.se



Evelinn Bladström

Åh föl är så underbara! Vi ska betäcka vvår haflinger, fast om några år ;)
HA en underbar dag! :D

2013-01-22 @ 15:43:38
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se



Victoria

Hoppas du kommer fram till ett beslut.

2013-01-22 @ 17:59:32
URL: http://impalaa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?