Vår första tävling

Idag har jag tävlat för allra första gången. Jag var så nervös att ja skakade när jag red mot rakan. Fifa däremot kändes fin vid uppvärmningen, jag blev ganska förvånad med tanke på mina nerver. Hon hade under hela dagen pratat med alla som gick förbi, ville gå fram till folk, hundar och hästar, körde lite spansk skritt bara sådär för att göra något och hade allmänt fullt upp att kolla på alla, sötnöt. Hon var inte direkt uppstressad mer nyfiken på allt och alla, det är typsikt Fifa det, hon var typ den ända som humma och gnäggade under hela dagen och hon fick inte direkt så mycket svar haha, tokan.
 
Väl inne på rakan så töltade hon på fint, jag däremot satt stel som en pinne och trodde jag skulle skita på mig, hjärtat bultade som fasen, jag stod lite lätt i stigbyglarna och visste inte alls hur jag skulle hålla formen eller hur jag skulle driva henne, jag tänkte att så länge hon töltar på rätt fram helt ok så gör jag inget. Såhär efterhand så önskar man att man ridit fram henne mer och drivit på, men fasen man törs ju inte, man vågar inte rida på för mycket eller mixtra så mycket när man tävlar sådär första gången. Självklart tyckte jag att uppvärmningen gick bättre, men då vågade jag rida henne lite mer och korrigera mer, ändå är jag nöjd över Fifa. Hon och jag spände till sig och tappa takten litegrann när vi red förbi publiken ibland men det rättade hon sedan till. Det gör inget, inget alls så jag är nöjd över stumpan och jag hade inte förväntat mig att gå vidare i någon final, det gjorde vi inte heller. Ingen rosett heller, typiskt jag som ville ha en haha.
 
"ibland kan jag tycka att bedömningen kan kännas lite..jaja.. jag säger inget jag så har jag inget sagt.. men hon som vann min klass var helt klart värd vinsten!!"
 
Jag har dock haft riktiga smärtor i nacken (har lite problem med nacke och axlar sedan förut) och därmed hade jag världens migränanfall idag, värre var det på vägen hem, nu har jag gått med migrän ett par dagar och jag måste nog fara till doktorn, jag orkar inte med den här verken, så det var tråkigt att jag fick migrän just den här helgen.
 
Summa sumarum jag är nöjd med Fifa och över dagen. Det var många fina hästar på plats och mycket trevligt folk. Jag har inte fått poängen än men de ligger ju helt klart under 4. Ne Fifa skötte sig galant med tanke på att hon fick rädda situationen och göra allt själv, duktiga tjejen :) Sedan är jag så jävla "stolt" över mig själv, Linda har tagit ett steg fram, jag har tävlat! Fyyyy vad skönt det känns att jag äntligen har gjort det, åååh det är ju mest glad över, tjoohooo! Nu planerar jag på lite mer tävlingar hihi och inte ser det SÅ hemskt ut för första tävlingen, tycker jag inte :) Lillpuppan min!
 
Jag vill tacka alla nära och kära, det var en hel del där som verkligen peppade och stöttade, ni är guld värda, ni är så underbara tack för det!!
 
Bilder har jag fått av Ulrica Norlander :) Här kommer vi i lättaste klassen blåbär
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina Tanja och Kolga som tävlade hallon :)
 
 
Erica och Svala i blåbärsklassen :)
 
 
Ullis och Ari i blåbärsklassen som gick vidare till finalen :)
 





Kommentarer
Josefine

DUKTIGA!!! :D

2013-02-17 @ 20:09:23
URL: http://Isbitarna.se



Frida

Vad duktiga ni är! Jag skulle nog också bli så där nervös och Guffi skulle bli skitnervös han med tror jag, så ni ska vara stolta :)

2013-02-17 @ 20:24:35
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



rebecca

Duktiga!! :D

2013-02-17 @ 20:31:43
URL: http://rebmj.blogg.se



Anonym

Hejja!!! haha jag såg hemsk ut på bilden

2013-02-17 @ 20:37:54



Erica

Ni var så duktiga idag! Du var så duktigt Linda som våga tävla din första tävling förstår att vara sådär jättenrvör det blir jag när jag tävlar lydnad. Ni är grymma!

2013-02-17 @ 21:52:23



Karin

Ser ju jättefint ut! Alltid skönt att ha första tävlingen avklarad. Det blir ju lättare nästa gång.
Så typiskt att få migrän just då. Hoppas att du mår bättre snart!

2013-02-17 @ 22:36:51
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Jossan

Härligt Linda!! Det ser fint ut tycker jag! Och jag är riktigt stolt över att du vågade!! :D
Kramar!!!

2013-02-17 @ 22:51:45
URL: http://semtegensis.blogg.se



Alexandra

Det ser ju fint ut! Hon går fint med bra undertramp måste jag säga för att ha en ryttare som var nervös. Rak hade också blivit dundernervös och absolut inte gått så fint om hon inte varit tvungen. :p

Ska bli roligt att se er ute mer!

2013-02-18 @ 08:23:06
URL: http://barefootangel.blogg.se



Tanja deimo

Du var super duktig igår vännen!! Stolt som en tupp!:) sen skiter vi i resten gumman! Vi har riktigt fina hästar du och jag:) kram!!!

2013-02-18 @ 09:13:58
URL: http://fillstastallet.blogg.se



Erika

Va duktig du var som tävlade ändå trotts dina nerver!! :D
Var stolt över dig, skit i bedömningen för det var ju er första tävling och man kan alltid bli bättre.

Nerverna spelar ju in massor och är man väldigt nervös blir de ju bara svårt o rida ordentligt så bra jobbat att du kom iväg!! :D

2013-02-18 @ 10:55:10
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Clara Norrvide

ååh vad roligt för er! Äntligen kom ni iväg på tävling! :D

Sv: haha jotack! Den manen är minsann i vägen hur man än gör, trasslar in sig i tyglar, händer och allt möjligt! Men söt är hon i vart fall :D

2013-02-18 @ 11:27:21
URL: http://clara.weride.se/



Julia

Se där ni klarade det riktigt bra ju! Stolt är jag! Fina ni.

2013-02-18 @ 13:49:27
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Jennifer

Grattis! =) Nu kan det ju hädanefter bara gå bättre ! Du vet hur det funkar och att det inte var så hemskt egetligen ;)

2013-02-18 @ 13:57:33



malin

härligt linda!

2013-02-18 @ 14:25:02
URL: http://malinsjolander.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?