Får besök

Dagens pass på plan gick.. hmm lite sådär. Alltså tölten funkade som den brukar men den där traven, det är svårt nu alltså att rama in den, hon kommer inte riktigt fram och blir väldigt fyrtaktig eller så går hon ner i tölt, men ska få lite hjälp av Lina Pina så då går det nog till sig hehe. Annars är hon jätteduktig min fis.
 
Ikväll kommer Ullis hit på beskök under helgen, och helgen består av en heeel del aktiviteter hehe. Hästigt värre dessutom. Älskade sambo är återigen till fjälls med grabbarna för att åka skoter, så då är det väl passande att få sällskap.
 
Här kommer en bildbomb tagen från Ullis blogg från förra vintern hon var på visit här. Ullis fick prova på Bitter för första gången, Fifan hon fick arbetas lite lätt för hand då hon var under rehab.Detta är Januari 2012. Jisses jag har inte ridit min plutt ett år ens sedan allt skit ändå har det gått så fort.. aja här kommer bilder!
 
 





Kommentarer
Josefine

Jag hoppas verkligen ni kommer ner på Söndag även om ni inte ska tävla ;)

2013-02-22 @ 19:51:52
URL: http://Isbitarna.se



Josefine

SV: KOM NER, det är en jäkla order!!! ;) Ja jag såg det!! :D

2013-02-22 @ 20:05:57
URL: http://Isbitarna.se



Josefine

SV: Jag ser mer fram emot att träffa dig än att tävla! Så se till att inte toka till det ;) Ta med kameran om du kommer ner vettja! :D

2013-02-22 @ 20:27:21
URL: http://Isbitarna.se



Jossan

Fysatan vilken snygg spankskritt hon har! Helt underbar!
Ja, Linda det har gått fort och du har kämpat jätte bra! Du borde verkligen vara stolt! :)

Sv: haha tack Linda för alla kommentarer!
Svar på kommentaren om att köpa sig till toppen: haha jo jag har mina stunder då jag är väldigt klok ;) men det där är en sak som jag verkligen funderat över och diskuterat många gånger precis som du och lina.
Jo men precis! Det är ju kunskapen som man tar sig framåt på :)

2013-02-22 @ 20:28:15
URL: http://semtegensis.blogg.se



Erika

Kul med besök. :)
Hur är det med Bitter nu för tiden?

Länge sedan man såg något om honom.
Mår han bra nu?

2013-02-22 @ 22:14:52
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



marianne

Vilka underbara bilder :) Jag önskar verkligen jag hade någon som kunde ta lite proffsiga bilder på min häst (och mej)
Sv: Jag har sett, det andra inte sett, så länge jag minns och för ca 11-12 år sen blev jag intresserad av djurkommunikation då jag helt plötsligt "kände" min hästs tankar, jag gick på en kurs och fick bekräftat att det jag kände var rätt. Jag vet inte om jag kan få fram något av foton, det har jag aldrig upplevt. Oftast är det djuret som har haft något att säga mej, det har sällan varit så att jag har tagit kontakt....eller hur jag ska beskriva det....min förra häst pratade nästan jämt med mej, tyvärr är han inte med mej fysiskt längre (men hans ande är hos mej ofta), den nya hästen har jag sporadiskt snappat upp saker från och det kommer mer och mer....jag har däremot pratat med andras hästar, men antar det är lite lättare med de som inte står så nära...

2013-02-23 @ 00:41:03
URL: http://marresmams.blogg.se



Karin

Alltså dina hästar. De är ju såå fina! Och ni verkar vara grymt duktiga på att ta fina bilder. Tänkt om man lyckades med det. <3
Fina Fifa är det bara ett år sedan du började igen. Helt otroligt vad ni har utvecklats på ett år!

2013-02-23 @ 11:41:04
URL: http://lilldamberg.wordpress.com



Clara Norrvide

sv: tror egentligen inte många tänker så, dom flesta säger "jag bloggar för min egen skull" men i slutändan handlar det ofta om att "blogga för bloggens skull" eller vad man ska kalla det haha!

Och självklart uppskattar man läsarna, det gör ju allt så mycket roligare, men någonstans får det ju finnas en gräns haha! Känner en tjej som driver en blogg där hon i princip bara skriver "sticker till stallet nu", "nisse var duktig på ridpasset, berättar mer sen, puss" osv, och har så löjligt många läsare, bara för att hon sprider sin blogg genom att kommentare "fin blogg" på andras bloggar... sånt förstår jag inte heller haha!

-Alltså usch vad avundsjuk jag är på dig och dina fina hästar, du och Fifa måste vara sveriges finaste! ♥

2013-02-23 @ 11:51:19
URL: http://clara.weride.se/



Nina Liljedahl

Åh det låter som att du kommer att få en superrolig helg!! Blir nästan lite avis...

Vilka härliga bilder! Så fint du har satt ihop dem :-)

Och ja visst blir man helt stum när man tänker på hur kort tid du och Fifan har haft tillsammans med aktiv träning och ändå har ni utvecklats så mycket.

2013-02-23 @ 13:36:20
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?