Barnridning

Idag ställde jag upp på barnridning för en skola. De hade elevens val och Fifan var en av de hästar som fick gå och bära på barnen. Hon har aldrig tidigare träffat barn så och heller aldrig haft någon på ryggen, men hon skötte sig kalaaasbra! Hon var verkligen jätteduktig, lugn och snäll, verkade förstå att det var små oskyldingar på hennes rygg. De fick gå i en slags trailbana som de andra byggt upp, Fifa lunkade på hon, kanske inte superkul men däremot gjorde hon hemskt gärna spansk skritt. Barnen skrattade och tyckte det var så roligt och Fifa gjorde det mer än vad matte bad om.
 
Det var olika stationer med olika hästar. Ja.. det var väl kanske inte så överraskande heller att de flesta barnen ville rida Fifa, hon fick en hel del uppmärksamhet kan jag lova, stackarn haha. Trots hennes söta uttryck så tyckte något barn att hon liknade en åsna, haha ja min söta lilla åsna. Det var hemskt roligt att de var pojkar med också, nästan så att de såg ut att ha roligast.
 
Fifan såg dock trött och less ut efter ett tag, blev lite för mycket intryck och samma sak av allt, många barn upp och ner, trots detta stod hon så sjukt snällt, blev verkligen stolt över henne.
 
 
 
 





Kommentarer
Nina Liljedahl

Vad duktig hon är Fifan!!
Minns du diskussionen om huruvida hon var lämplig inom aveln (som var här på din blogg i höstas eller när det nu var)? Jag kan inte låta bli att tänka på den när jag ser de här fotona på den ursnälla tålmodiga lilla pållan. Hon har ju ett psyke som man skulle önska att alla hästar har! Barnhäst, blev inkörd på "en kaffekvart", går i luciatåg, sköter sig på tävlingsarrangemang, är helt enkelt världens bästa kompis. Vad mer kan man önska av sin häst?

Du har verkligen en underbar häst, Linda! Hon kanske inte var sån när ni träffades, men nu har hon utvecklats till det. Dessutom är hon ju fortfarande nästan unghäst och det brukar ju bara bli bättre och bättre :-)

2013-02-25 @ 17:14:02
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Erica

Meeeeeeeeen, Vad var de jag sa! ;) Det där gick ju galant ser jag.. Det förstod man ju. Kul att barnen fick rida.

2013-02-25 @ 17:52:09



Erika

Så duktig av henne att klara av de så bra!! :D
Och barnen tyckte säkert de var helt fantastiskt o få uppleva de :)

2013-02-25 @ 19:17:41
URL: http://eriikapettersson.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?