Vad tror jag?

Hur tror jag Kaera kommer vara att rida? Det här inlägget kan bli riktigt intressant att läsa i framtiden. Så jag tänker verkligen fundera kring detta och gissa mig fram så mycket jag kan.
 
Ja, för det första tror jag hon är en häst som spänner sig lätt, både när vid stressade och skrämmande situationer men även vid allmän ridning, speciellt vid uteritt med andra (vilket jag inte hoppas) Jag tror hon är lite lik Fifa så att hon kan bli instabil, frysa fast i marken helt enkelt utan att göra en vink om vi hamnar i någon slags fight eller om hon blir osäker. Jag tror det är en dam som kan få fram mycket vilja och Power. Kanske för mycket vilja för mig? Jag tror det är en häst med fart som lätt taggas av de andra hästarna.
 
Gångarterna tror jag hon kommer ha väldigt lätt för sig. Traven och galoppen kommer hon förmodligen alltid välja först och jag tror inte det kommer vara några större taktproblem där, inte traven i alla fall. Jag tror hon kommer ha ganska så lätt för sig både i skritt, trav och galopp. Kanske att tölten kan bli en större utmaning där hon blir lite travtaktig? Hur stor utmaning vet jag inte om jag vågar chansa, jag vill tro att det inte är fullt "omöjligt" men rätt som det är kan det bli hard times att töltsätta henne, men när hon sedan funnit tölten tror jag den bara kommer bli finare och finare och jag tror nästan hon kommer utvecklas snabbare och mer i tölten än vad Fifa gjorde (när hon väl har tölten)
 
Jag tror dock det kommer vara svårare att få henne att länga sig, och länga steget. I dagens läge är hon väldigt reslig och väldigt kort i steget. Så jag tror man kommer få jobba jobba jobba på att länga henne. Det tror jag kan vara ett av det svåraste? Hoppas inte ;) Allt kan ju se annorlunda ut från ryggen än hur de går lös i hagen, men detta är vad jag tror. På tal om reslig så tror jag däremot att hon kommer ha lättare med formen/ högre form än vad Fifa har.
 
Jag tror ändå hon kommer bli en rätt så trygg och säker häst när hon väl ha blivit riden ett tag. Jag tror inte att hon skräms i första taget. Jag tror dessutom att hon är väldigt lättlärd och arbetsvillig, känslig men kan bli okänslig om det blir för mycket hjälper från min sida. Jag tror dessutom att hon kan ha lite humör och gärna kicka eller småskutta, piska med svansen såsom Fifa brukar göras när det blir höga krav eller när det inte passar. Jag tror däremot att hon kommer vara väldigt snäll och absolut inte dum.
 
Jag tror även att hon kommer vara ganska så säker på foten, inte lika stapplig som Fifa med andra ord. Jag tror hon är en stabil häst men som sagt kanske är mer önsketänkande än sanning ;)
 
Ska bli otroligt spännande att få börja rida henne, tror ändå det kan vara en passande häst för mig och har hon väldigt mycket vilja så får jag tuffa på mig lite.
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Skitbra inlägg de där kommer du tycka år roligt att läsa sedan. Hon kommer kanske få bra aktion också? Jag fundera på precis samma sak jag med idag! Tror Solis kommer kunna ha mkt humör och säga emot när hon tröttnar eller inte vill men tror att hon också kommer blig trygg och gå fram överallt hoppas iaf. Tror dock hon kommer bli en trögare häst iaf trögare vad jag är van ;) typ medelvilja kanske . Vilket jag kommer sakna från Svala.men allt e ju för å nackdel. Usch vad de kommer bli jobbigt att rida nu när jag tänker på svala buhu min häst fan :'(

Haha ja de var iaf bara de jag kom fram till med min häst hihi.. ska bli.spännande den dagen!

2013-12-06 @ 19:47:22



Anonym

Såg din kommentar i bloggen nu.. haha förstår du tkr de ska bli gott.. vi ska inte fira jul de ända jag kommer sakna att äta ett julbord faktiskt! ! Ja de är lugnt.. önska bara jag vågar gå med honom vill inte han ska bli fet haha.. förut kunde jag ta med båda hästarna å gå men vågar inte prova igen när han strula sist. Ja folk brukar vara extra stressad över jul. Jag har carit ledig hela veckan men måndag e de nog jobb igen. . Ät inte för mkt nu bara

2013-12-06 @ 19:54:23



Anonym

Vad valde du för rätter då? :)

2013-12-06 @ 19:56:59




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?