Min dröm K

Jag är gryyymt sugen på att ta lite fler nya bilder på minstingen nu när det är snö och allt :) Hon är så vacker i vinterpälsen så jag spricker! Tycker nästan hon är finare på vintern än på sommaren, knäppa jag, men alla årstiders, vad ska man säga, päls-stilar har sin charm. Fifa är finast på sommaren, ingen tvekan om den saken. Kaera o andra sidan blir ju så långbent och smäcker i sin sommarpäls, så det är ju verkligen ett plus i kanten för mina ögon. Faaaast hon ser rätt långbent ut nu också med all sin ull, det gör INTE Fifa, haha hon ser ut som en shettis. Vilket babbel jag kör! Nåja det är skola till veckan och det kommer vara mörkt när jag kommer hem, så nya bilder dröjer kanske ett tag till.
 
För övrigt så sprang lillan och showade här om dagen (för matte hade sagt att hon skulle göra det) oooh den hästen har sväv och lätthet i sitt steg vill jag lova. Min lilla flottpuppa, tycker hon blir finare och finare ju mer tiden går, meeeen det lär väl sluta i bajs och skit där hon bryter benet som far sin. Det är väl bara en dröm att jag ska få rida och njuta på den hästen. Alltså seriöst jag tänker på det nästan varje dag att något ska hända så jag inte kommer kunna rida henne, jag känner en sån otroligt stark magkänsla på det. Kan det vara för att jag HAR en sån otur i livet? Eller kan det vara för att rädslan av att min drömhäst och min framtid kanske inte blir som jag tänkt?
 
Det här är mina drömmars drömhäst, jag älskar Fifan och hon kommer alltid finnas hos mig, men Kaera är en häst jag for genom land och rike efter, en plan och en dröm som sitter i mitt hjärta. Jag var så noga med vad för häst jag köpte den här gången och dessutom hade jag en hel del kunskap med mig då än vad jag hade när jag köpte Fifa. Hade jag den kunskap jag har idag när jag tittade på Fifis så hade jag inte köpt den hästen och jag känner mig lite lurad på pengarna faktiskt, för mig är hon värd miljoner, men det priset jag betalade var hon inte i värde för. Dock ångrar jag ingenting, jag älskar Fifa och jag är på ett sätt glad att jag inte hade mer kunskap då, men Kaera hon är ju den där "riktiga" hästen som jag köpte, den där som jag planerade så noggrant. En som jag vill "satsa" på och hoppas lite på. Nu vet jag ju lite mer vad jag köpte för häst än vad jag visste när jag köpte min gråa lilla sak :) De är speciella på olika sätt mina två tjejor.
 
 
 
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?